LIFESTYLE | Happy birthday

DSC08020 | Eline Van Dingenen

Hipperdepiep Hoeraaaaa! Vandaag post ik per uitzondering op een zondag een blogpost (normaal is dit maandag en donderdag), maar vandaag is een heel speciale dag! Vandaag bestaat mijn blog namelijk 1 jaar. Ik moet toegeven dat het aanvoelt alsof ik mijn eerst post vorige maand online zetten, maar het is al 12 maanden, 365 dagen, 8760 uren geleden. Wat vliegt de tijd snel als je een goede tijd hebt! 


Hipperdepier Hoeraaaaa! By exception, I’m posting a blogpost on Sunday (normally this is Monday and Thursday), but today is a really special day. Today, my blog exists 1 year. I must admit that it feels like I wrote my first post one month ago, but in reality, it’s already 12 months, 365 days, 8760 hours ago. Time goes fast when you’re having a great time!

In deze 12 maanden heb ik zoveel mooie dingen mogen meemaken, zoveel nieuwe mensen leren kennen, zoveel nieuwe ervaringen mogen delen. Ik wil ieder van jullie die ook maar de kleinste bijdragen heeft mogen leveren enorm bedanken. Jullie hebben me kansen gegeven, me gesteund, me af en toe ook uitgelachen (moet kunnen toch), me nieuwe werelden laten zien, maar me vooral ook enorm laten genieten. En dat ik nu exact waar ik het voor doe. Ik word hier gelukkig van, ik vind het heerlijk om te schrijven, om mijn gedachten even de vrije loop te laten en gewoon mijn leven met de wereld te delen. Ik hoop dat er nog vele van deze geweldige momenten mogen volgen! Op naar de volgende stralende jaren! 

In this 12 months, I did so many amazing things, I met so many new people, shared so many experiences. I want to thank each and everyone of you! You gave me chances, supported me, laughed with me, showed me new worlds, but you also gave me the change to enjoy! And that’s exactly why I do all of this. This makes me happy, I really love writing, I love to give my thoughts some freedom and I like sharing my life with the whole world. I hope that I can experience many of these times in the near future! May the next years be as amazing as this year!
DSC08016 | Eline Van Dingenen

X%252C%2BEline | Eline Van Dingenen


Geef een reactie