LIFESTYLE | Flowers for Mothers Day

IMG 0381 | Eline Van DingenenIn minder dan een week is het weer zover. De dag om de meest liefdevolle vrouw op aarde eens in de bloemetjes te zetten. Moederdag natuurlijk. Eigenlijk ben ik niet zo voor die commerciële feestdagen die je aanzetten tot kopen en een verplicht nummertje op te dragen. Net zoals met Valentijn. Ik ben van mening dat je dag in dag uit de mensen die je graag ziet moet overrompelen met liefde en affectie. Maar sinds ongeveer een jaar heb ik er een soort van  2é mama bij. Geen stiefmama ofzo, wel een schat van een schoenmoeder. Toen ik recent de vraag kreeg om een boeketje bloemen aan iemand te schenken voor moederdag, dacht ik meteen aan haar. Ze staat altijd voor me klaar, kookt de hele week voor mij en is eindelijk super blij met haar eerste ‘dochter’, haha :-).

Ik koos meteen de grootste bos bloemen uit om haar in de watten te leggen. Via de website van Greetz selecteerde ik de mooiste bloemen (inclusief vaas, hoe handig is dat!!) en liet ik ze als verrassing leveren op haar werk. Je moest haar ogen eens zien op het moment dat de pakjes bezorgster naar haar vroeg in de winkel. Zo enthousiast als een kid in een candystore. Daar doe je het toch voor, niet?! Het surprise effect en de tranen in haar ogen. Ik liet er ook nog een gepersonaliseerd kaartje bij steken om de verrassing en het emotionele effect nog wat te vergroten, én het heeft gewerkt.

De bloemen staan nu al ongeveer een weekje te blinken in de woonkamer en ik ben super blij dat ik haar zo enthousiast heb kunnen maken met iets zo simpel als een boeket bloemen. Liefde zit in de kleine dingen, toch?! Af en toe eens een spontane kleine verrassing, dat is exact waarvoor ik het deed!

Met veel dank aan Greetz voor deze super leuke verrassing!

IMG 0380 | Eline Van Dingenen IMG 0379 | Eline Van Dingenen IMG 0385 | Eline Van Dingenen IMG 0387 | Eline Van Dingenen IMG 0389 | Eline Van Dingenen IMG 0390 | Eline Van Dingenen Eline Van Dingenen | Eline Van Dingenen

Geef een reactie