LIFESTYLE | Defy the heat with Contigo

DSC 0051 | Eline Van Dingenen

Je hebt wellicht al menig man (en ook vrouw) horen vertellen dat het belangrijk is om met zo’n warme dagen goed gehydrateerd te blijven. Right! Thanks for the info. Ik drink me te pletter tot ik verander in een shiny zeemeermin. Maar hallo, water is ook maar gewoon water, toch? Er komt helaas ook geen frisdrank of ice tea uit mijn kraan (het zou nogal een ongezond boeltje worden dan). Maar dat is ook helemaal niet nodig! Het is trouwens deze tijd ook ontzettend hip om allerlei soorten fruit aan je (kraantjes) water toe te voegen. Van frambozen, aardbeien, tot citroenen en limoenen. En het is nog eens lekker ook nog! Dubbel win als je het mij vraagt. Een gezond alternatief voor die ice tea en toch een goede hydratatie voor je lichaam.


DSC 0012 | Eline Van Dingenen

Maar, stel je eens in mijn plaats, ik werk lange dagen, ben tot 4 u per dag onderweg (trein, bus, auto, te voet) en heb ook niet altijd een halve serre in mijn binnenzak zitten… Wel daar heeft Contigo fantastisch op ingespeeld. Je denk wellicht, “yeah right, weeral de zoveelste drinkbus waar je stukjes fruit aan kan toevoegen, wat je trouwens bij eender welke random bus kan doen”. Ik kan je verzekeren, je hebt het mis. Als je ervaring hebt met zo’n drinkbussen of denk maar aan de schijfjes citroen in je coca cola die je krijgt op café, dan weet je dat het ontzettend vervelend kan zijn dat de stukken fruit los in het water drijven. Ze versperren de doorgang waardoor je niet meer door de opening van je bus kan drinken, ze blijven aan de rand van je glas plakken, of erger nog, de stukjes citroen in je coca cola hangen ineens op je neus. Fantastisch zicht moet dat zijn, haha! Contigo heeft hiervoor de ideale oplossing. Ze hebben een apart compartiment gemaakt onderaan de drinkbus waardoor je water constant contact maakt met het fruit, maar door de scheidingswand blijft het fruit toch altijd onderaan je drinkbus.


DSC 0020 | Eline Van Dingenen

Ook voor de sportievelingen onder ons die met de rugzak op toch gaan (en geen plaats meer over hebben in hun rugzak), is er een oplossing gezocht en gevonden. Er hangt namelijk een handvat aan je drinkbus die er voor zorgt dat je ze gemakkelijk aan je tas of rugzak kan hangen. Inclusief beveiliging trouwens om te voorkomen dat ze niet zomaar begint te lekken.

Mij moeten ze in ieder geval al niet meer overtuigen. Mijn redder in nood tijdens mijn urenlange treinritten elke dag. Wil je graag zelf deze drinkbus uittesten, dan kan je via deze link deze fantastisch mors- en lekvrije dorstlesser bestellen. Meer info kan je ook hier vinden.

DSC 0037 | Eline Van Dingenen
DSC 0011 | Eline Van Dingenen
DSC 0031 | Eline Van Dingenen
DSC 0016 | Eline Van Dingenen
Dit product is gesponsord door Contigo.
X 252C 2BEline 7 | Eline Van Dingenen

Geef een reactie