LIFESTYLE | City Marble by Case Company

Capture | Eline Van Dingenen

Hi! Vorige week kreeg ik de kans om kennis te maken met de nieuwste toepassing van Case Company: de City Marble! Just another random city op je gsm of laptop cover denk je wellicht. Maar niets in minder waar. Het leuke hieraan is dat je het volledig zelf kan personaliseren. Je kiest je eigen stad of locatie en spelen maar. Je hebt zelfs de mogelijkheid om verschillende stijlen toe te passen, maar ook om tekst en/of emoticons toe te voegen aan je eigen kunstwerk. De mogelijkheden zijn oneindig en dat maakt het natuurlijk heel erg leuk en vooral heel erg persoonlijk.
 
image 2 animated | Eline Van Dingenen 

 

Capture1 | Eline Van Dingenen
 
Ik heb gekozen om mijn eigen kleine maar fijne dorpje op mijn laptopcover te laten drukken. Ik ben een enorme fan van Antwerpen en nog vele andere grote cities, maar niets zo leuk dan je eigen woonplaats, je eigen kindertijd, je eigen jeugd en ook je eigen toekomst af te beelden. En stiekem ben ik ook wel een beetje trots op het Kempische boerendorpje waar ik ben opgegroeid. Om eigen te blijven aan mijn eigen persoonlijke stijl, heb ik bewust gekozen om de cover zo strak en clean mogelijk te houden.
 
Capture2 | Eline Van Dingenen
6 | Eline Van Dingenen
5 | Eline Van Dingenen
 
Wil je graag zelf ook een gepersonaliseerde laptophoes of gsm, neem dan snel een kijkje op: Case Company: City Marble.
 
X%252C%2BEline | Eline Van Dingenen
 

Geef een reactie