Let’s get creative with Bosch

Het verlengde weekend kwam als geroepen. Naast de hoognodige rust, al was deze minder dan ik had gehoop, en er even tussenuit te zijn, heb ik ook nog een item van mijn to do lijstje kunnen afwerken, en dat met de hulp van de super handige nieuwe tools van Bosch en hun 18V batterij die op tal van toestellen past.

Er staan nog steeds nog heel wat items op mijn to do lijstje, de lijst is nog heel erg lang, maar wat zouden we doen als we helemaal niets meer om handen hadden, haha 🙂 Ik dat dat de meeste mensen die pas gebouwd of verbouwd hebben, heel erg goed begrijpen wat ik bedoel. Elk jaar een stapje dichter bij een volledig afgewerkt huis en van zodra we dat bereikt hebben, verzinnen we wel weer iets nieuws, toch?!

Voor even had ik genoeg van al dat bouwen en verbouwen. Maar mijn creatief brein en ook wel een beetje mijn zin om opnieuw iets te knutselen en te bouwen kwam weer de kop op steken. Eigenlijk moet ik toegeven dat ik dit wel heel erg graag doe. Ik heb het vaak vervloekt, maat stiekem vond ik het altijd wel heel erg fijn om mijn eigen huis te bouwen met mijn eigen handen. Heerlijk toch om nu te kunnen zeggen dat ik dit mee gerealiseerd heb. Ik had echt bouwvakker moeten worden, haha. Maar oké, even genoeg voor nu. 🙂

Na de bouwwerken hadden we heel materiaal en vooral veel afval verzameld. De meeste spullen hadden we natuurlijk al lang weg gedaan, maar er lagen nog enkele paletten in onze berging te wachten op een nieuw leven. Ik had eigenlijk gehoopt dat we er nog voldoende hadden om een hele tuinset te maken, maar dat was helaas niet het geval. Mijn loungezetel zal voor een andere keer zijn, een extra tafeltje hebben we nu al wel. Ik vond ook nog enkele wieltjes en die heb ik dan ook super gemakkelijk onder het tafeltje gemonteerd. Super handig om die heerlijke apperitiefhapjes snel en gemakkelijk door te schuiven. 😉

Met behulp van de nieuwe Bosch producten ging dat als een fluitje van een cent. Niets zo handig als draadloos materiaal als je buiten staat te klussen. Geen gedoe met verlengkabels of stopcontacten, kabels die je per ongeluk doorzaagt (jawel, been there, done that) of snoeren die in de knoop raken. Bosch heeft een 18V batterij die op allerlei verschillende toestellen past. Zonder problemen verwissel je de batterij van de schroevendraaier naar de houtzaag en zelfs naar de stofzuiger.

2021 1112 10462500 1 | Eline Van Dingenen

In het Power For All 18V-systeem werkt één accu voor alle gereedschappen. Sinds vele jaren is de batterij 100% voorwaarts én achterwaarts compatibel met alle 18V machines van het groene Bosch segment. De batterij werkt zelfs ook met tal van andere 18V machines van veel andere merken.

Dankzij de verwisselbare batterij wordt de looptijd verlengt met maar één handeling. Plaats eenvoudig de 18V Power for All batterij in het gereedschap en je kan direct aan de slag! Eenvoudiger of flexibeler kan bijna niet! 😉

Mijn tafeltje is af, laat nu die gezellige winterbbq’s nu maar komen. Heerlijke vuurtje erbij, marshmallows bakken (wat een nostalgie trouwens, heerlijk), gluhweintje drinken en gezellig gezelschap! Meer moet dat niet zijn, toch?!

Zijn jullie ook zo’n fan van gezellige winterbbq’s, of toch maar liever de zomerse variant?

Tot snel, met een nieuwe blogpost

Liefs, Eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *