In de tuin werken is kinderspel met Bosch

Nu koning herfst zijn intrede in het land heeft gemaakt en de warme zomerdagen plaatsmaken voor de gezelligheid van de herfst, komt er natuurlijk ook wel werk bij kijken. De tuin moet winterklaar gemaakt worden en de gevallen blaadjes die een kleurenpalet van rood, oranje en geel verspreiden mogen ook stilaan opgeruimd worden. En waarom nu niet het nuttige aan het aangename koppelen?! Om die reden trommelde ik mijn neefje op om samen met mij in de tuin te werken (lees: spelen). Het bleek veel gemakkelijker en plezanter dan gedacht, in de tuin werken is wel degelijk kinderspel met de UniversalGardenTidy bladblazer van Bosch.

UniversalGardenTidy Bladblazer Bosch1 | Eline Van Dingenen

Mijn neefje is momenteel 3 jaar, loopt over van energie en is al zo gek op buiten werken/spelen als zijn vader. Een echte tomboy met een levensmotto ‘hoe vettiger, hoe prettiger’. De appel (of de bladeren in dit geval) zijn duidelijk niet ver van de boom gevallen. Hij stond dan ook te popelen toen tantie hem vroeg om samen de blaadjes op te ruimen. De foto’s spreken voor zich toch? 🙂 Na een kleine uitleg en introductie van het toestel was het, na veel te lang wachten en veel te ongeduldig zijn, eindelijk zijn beurt om te bewijzen wat dat kleine lichaampje in zijn mars had. Veel gelach en getier, veel blaadjes in het rond die tantie uiteindelijk nog heeft kunnen opruimen, maar fun verzekerd. Wat is het heerlijk om zo’n kind te zien genieten van de kleine dingen in het leven. Misschien moeten we allemaal af en toe eens terug kind zijn en de fun zien en de kleine maar zo vanzelfsprekende dingen?!

Wat het de UniversalGardenTidy bladblazer van Bosch betreft, ik kan hem alleen maar aanraden. Met zijn driedubbele functie (blazen, opzuigen én versnipperen) heb je een heel praktisch en multifunctioneel toestel in huis. Eenvoudig te bedienen, hij weegt niet veel, heeft een metalen versnipperaar die een eeuwigheid meegaat en is nog eens heel stil in gebruik. Moest je dan toch per se op zondag in de tuin willen werken, komen alvast je buren niet klagen. De UniversalGardenTidy bladblazer van Bosch gebruiken is duidelijk kinderspel, en plezier verzekerd. Als dat geen win-win is.

UniversalGardenTidy Bladblazer Bosch 5 | Eline Van Dingenen

Veel plezier met je kleintje in de tuin!

Xx, Eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *