How to style Culotte’s?

BeFunky%2BCollage | Eline Van Dingenen
Toen ik onlangs mijn pakketje van Zalando in ontvangst mocht nemen en mijn splinternieuwe culotte mocht bewonderen, was het eerste wat in mij opkwam, ‘hoe in godsnaam kan ik dit nu stijlvol dragen?’ Voor diegenen die niet weten wat een culotte is, je kan dit best omschrijven als een soort van clowns broek die 5 maten te breed, maar wel 3 maten te kort is. Én toch is dit item o zo 2016 en fantastisch fashionable.

When I received my Zalando package and I finally got the chance to review my new culotte, the first thing that came up in my mind was, ‘how the hell can I wear this item on a stylish way?’ For those who don’t know what a culotte is, the best way to describe this item is like kind of a clown pants which is 5 sizes to wide, but 3 sizes too short. Still this item is o so 2016 and super fashionable.

Ik vind een culotte een fantastisch item. Het zit echt super leuk, lekker los en nonchalant, al verkies ik toch de meer elegante look. Helaas ben ik niet in het bezit van kilometers lange benen en draag ik hem het liefst met high heels. Ookal zijn sneakers hét item dit moment, en draag ik niets liever dan dit comfortable schoensel, om er niet als een verzopen dwerg uit te zien, draag ik mijn cullote toch maar met heels.


I find a culotte an amazing item. They are super fun and a little bit nonchalant, but I prefer the more elegant look. Unfortunately, I don’t have those amazing long legs, so I choose to wear my culotte with high heels. Even sneakers are thé summer item, and there is no shoe is love to wear more than sneakers, I still don’t want to look like a drawn dwarf, so I guess I stay loyal to the high heels.


Hieronder toon ik je graag wat inspiratie over hoe je een culotte kan combineren. Verkies jij de flats of toch ook liever de heels?

Below, I show you some inspiration on how to combine a culotte. Do you prefer flats or also the heels?
BeFunky%2BCollage1 | Eline Van Dingenen
BeFunky%2BCollage2 | Eline Van DingenenBeFunky%2BCollage4 | Eline Van Dingenen
BeFunky%2BCollage3 | Eline Van Dingenen
BeFunky%2BCollage5 | Eline Van Dingenen
X%252C%2BEline | Eline Van Dingenen

Geef een reactie