House update: decoratie kiezen

Een nieuw huis bouwen vraagt veel tijd! Héél véél tijd en zij die mij op social media (@eline.vandingenen op Instagram) volgen, zien regelmatig updates de revue passeren. Maar naast tijd, moet je ook vooral veel ideeën hebben, inspiratie opdoen, leveranciers en winkels bezoeken, offertes bespreken, … Ik kan zo nog wel een tijdje doorgaan. Gelukkig zitten wij momenteel in de fase dat we al aan decoratie en afwerking kunnen denken. Hoera! Decoratie, meubels en afwerking maken of kraken je huis. Je kan met enkele kleine wijzigingen echt een volledig andere stijl creëren, en dat is net wat ik zo leuk vind. 
 
Gelukkig zitten mijn vriend en ik op dezelfde golflengte qua stijl en heb ik mijn Pinterest pagina al behoorlijk volgestoken met ideetje en inspiratie. Ik persoonlijk ben iemand die graag op safe speelt met de grotere meubels zoals een sofa, maar graag echt de aandacht vestig op decoratieve items. Dit zijn ook de items die je naar hartenlust kan wisselen of veranderen naargelang het seizoen of je eigen smaak en goesting. Wat anderen vaak vergeten, maar waar ik al wel heel uitgebreid mee bezig ben is decoratie aan de muur. Je kan wel duizend vaasjes of planten zetten, maar een toffe foto, quote of een leuke poster aan de muur maken de ruimte ook gelijk een stukje speelser en bepalen mee het thema. En niemand heeft natuurlijk graag een kale muur.

Poster poster on the wall

Een tijdje geleden heb ik reeds een leuke samenwerking gehad met Desenio. Dit is een online webshop die voornamelijk wanddecoratie zoals posters en lijsten verkoopt in 1001 verschillende thema’s, groottes en afmetingen, kleuren. Ik moest dus ook meteen aan hen denken bij de samenstelling van mijn eigen toekomstige wanddecoratie. Ik kon het dan ook niet laten om al eens een kijkje te nemen op hun website en hun social media en ik heb al meteen enkele items op mijn verlanglijstje staan. #Oops Ooh, dit is nu echt het leukste aan je eigen huis bouwen, die afwerking! Love it! 😄
 
Om jullie te laten meegenieten, kan je hieronder alvast enkele van mijn favorietjes posters terugvinden. Gemakkelijkheidshalve zal ik ook een link naar Desenio plaatsen voor diegenen die, net zoals mij, het niet kunnen laten om zelf aan de slag te gaan! 😉 Ik ben trouwens ook super benieuwd naar hoe jullie de decoratie van je huis aanpakken. Feel free om ideetjes met mij te delen!
Knipsel5 | Eline Van Dingenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *