LIFESTYLE | Ferrero vs goede voornemens, een hele uitdaging

LRM EXPORT 422779072168773 20181225 141525467 | Eline Van Dingenen

De eerste blogpost van 2019 is en feit. En beginnen doen we met een kleine terugblik naar 2018, en wel meer naar de feestdagen van 2018. Voor mij zijn de feestdagen altijd een hoogtepunt. De gezelligheid, maar tegelijkertijd ook de koude (dit is trouwens ook het enige moment waarop ik de kou of zelfs de sneeuw met open (maar wel warm bedekte) armen ontvangen), familie en vrienden, pakjes krijgen, maar nog belangrijke geven, heerlijk languit in je homewear voor de 10e keer naar Home Alone kijken, want ja, familietradies moeten we in ere houden, en tot slot veel te veel, maar veel te lekker tafelen.

En over dat laatste wil ik je nu toch wat meer vertellen. Voor zij die nu al zoiets hebben van, ‘just leave me, ik ben eindelijk eens mijn goed voornemen aan het maken, dus rot op met al dat lekkers’, ik begrijp jullie! Ik zit in hetzelfde schuitje. Maar weet je, als je dit overleeft, kan je jezelf weel een pluim geven (en misschien ook een koekje omdat je zo flink geweest bent).

Tafelen. Tja, met de feestdagen mag het altijd wat meer zijn natuurlijk. Je mooiste servies uit de kast halen, 15 verschillende glazen voor wijn, water, cocktails, nog eens wijn, aperitief en digestief rond je bord, een gezellige tafeldecoratie én ook dit jaar héél véél lekkers op tafel. Ferrero had me eind vorig jaar op het nippertje nog verrast met een mand vol lekkers. Lekkers voor onder de boom, lekkers om meteen op te snoepen en ook lekkers om een heerlijk gevulde tafel voor te schotelen aan je gasten. Wie wil nu zo niet ontvangen worden?

Genoeg gebabbeld, tijd om de foto’s het woord te laten nemen. Oh en good luck voor alle zotten die elk jaar opnieuw proberen ‘op dieet gaan’ als goed voornemen waar te maken. I’m one of them. We zijn week 2 en voorlopig gaat ie nog goed. Benieuwd voor hoelang….

See you soon!

X Eline

Geef een reactie