FASHION | My lovestory with Brandfield

IMG 1158 | Eline Van Dingenen

Diamonds are a girl’s best friend, right ?!

De eerste vrouw of dame die mij vertelt dat ze een afschuw heeft voor wat moois en wat blingbling rond haar arm, nek of vingers, of die bij hoog en bij laag beweert dat ze nog nooit een juweel gedragen heeft, die moet ik nog tegenkomen (die leeft wellicht in een grot onder een steen ofzo, haha). Onbewust verlangen en hunkeren we toch allemaal naar dat ene perfecte item dat onze outfit meteen een upgrade geeft, niet? Juwelen kunnen je outfit meteen maken of kraken en een goed juweel dat je mooi past geeft je ook meteen een boost in je zelfvertrouwen. Eigenlijk een beetje zoals sexy lingerie dat doet, maar daarover misschien een andere keer meer.

Jup, ook ik pleit schuldig hieraan. I am a sucker when it comes to jewelry. Het aantal stuks in mijn garderobe overschrijdt gemakkelijk de honderd en mijn collectie breidt nog wekelijks uit, and I like it… a lot! Wanneer het op juwelen aankomt, zet ik mijn zinnen eigenlijk altijd op kleine, fijne gouden exemplaartjes. Ik hou van de subtiele toets, liefst nog in combinatie met andere items. More is more in dit geval. En goud, tja, ik ben nu eenmaal een ‘goud’ persoon. Ik heb het gevoel dat zilver me helemaal niet zo mooi staat en goud oogt, toont en voelt natuurlijk warmer aan. I love it!

Recent was ik op zoek naar een iets meer statement item. Tijdens mijn online zoektocht naar mijn pièce unique kwam ik terecht bij Brandfield. Om toch eens een andere weg in te slagen, koos ik dit keer niet voor een klein en subtiel stuk, maar had ik mijn zinnen gezet op een opvallend statement item uit de collectie van Guess sieraden.

De ring die ik gevonden heb is niet gigantisch, ook niet té opvallend, maar staat prachtig op zichzelf en heeft geen dozijn aan andere ringen of armbanden nodig om helemaal tot zijn recht te komen. Brandfield heeft nog veel meer ringen van Guess in haar assortiment. Het ietwat abstracte en strakke design trok meteen mijn aandacht en het was love at first sight. And so the lovestory begins!
Het goede aan heel dit liefdesverhaal is dat je bestelling bij Brandfield ook nog eens de volgende dag in je brievenbus ligt en dat je een garantie ontvangt van 2 jaar alsook een echtheidscertificaat. Zo weet je ten minste dat je een echt pareltje in handen hebt, of liever ‘aan je handen’ hebt. Niets dan lof over de service en het artikel dat ik in ontvangst hem mogen nemen.

IMG 1164 | Eline Van Dingenen IMG 1160 | Eline Van Dingenen Eline Van Dingenen | Eline Van Dingenen

Dit artikel bevat gesponsorde producten. Ik werk enkel samen met producten die bij mijn levensstijl en persoonlijkheid passen. Al deze producten ontvangen steeds een persoonlijke en eerlijke review.

Geef een reactie