EVENT | We Can Dance ft. ZEB

thumbnail IMG 20160811 065743 | Eline Van Dingenen
Toen ik van ZEB de vraag kreeg om hun snapchat account over te nemen op het WeCanDance festival, heb ik jammer genoeg net te laat bevestigd. Geen ZEB snapchats van mij dus. Toch kreeg ik een geweldige outfit van hen cadeau om het festival te betreden. Een gekregen outfit betekend een hoop keuzestress minder en een hoop vrije tijd meer. Geen urenlange twijfels over de perfecte combinatie, geen stress over het feit dat dat topje wel of niet bij die ene short past, gewoon aandoen wat er in het pakketje zit. De outfit is niet helemaal into het space thema, maar zeker en vast wel festival proof.  
When Zeb asked me to do a Snapchat takeover on the WeCanDance festival, I confirmed to late, unfortunately. No snapchats from me, but I received an amazing outfit from them to enter the festival. When the outfit is arranged for you, this means no stress and a lot of extra free time. No doubts about the perfect combination, no stress about the fact if this top fits that one short, just put on what’s in the package. The outfit isn’t into the space theme, but definitely festival proof.
Helaas heb ik omwille van persoonlijke redenen het festival niet gehaald. Ik wil er liever niet over uitwijken, maar laat me kort samenvatten dat mijn hoofd niet echt op party mode stond. Om mijn zinnen een beetje te verzetten ben ik wel met mijn nichtjes naar Antwerpen geweest. Ondanks dat ik niet aan zee was, wil ik jullie de outfit toch nog even laten zien. Wie van jullie is er naar WeCanDance geweest?  
Unfortunately, because of personal issues, I didn’t go to the festival. I don’t want to go in details about it, but let me be short, I wasn’t in a party mood. To clear my mind and head, I went to Antwerp with my nieces. Nevertheless, I do want to show you the outfit. Did some of you visited the WeCanDance festival?
DSC07894 | Eline Van Dingenen
DSC07908 | Eline Van Dingenen
DSC07903 | Eline Van Dingenen
DSC07912 | Eline Van Dingenen
DSC07914 | Eline Van Dingenen
DSC07915 | Eline Van Dingenen
DSC07919 | Eline Van Dingenen
DSC07922 | Eline Van Dingenen


Playsuit – Vero Moda via ZEB*
Handbag – EDC via ZEB*
Shoes – Shoe Discount
Sunglaces – Random Shop
Bracelets – Veritas
Watch – Fossil
Necklace (black) – New Look
Necklace (gold) – Quoins

X%252C%2BEline | Eline Van Dingenen


Geef een reactie