Eline vs. goede voornemens…

LRM EXPORT 61148098017349 20190114 175253871 | Eline Van Dingenen

Goede voornemens, het is zo’n dingetje. Je begint vol goede moed en na nog geen week verzwakt die goede moed en voor je het weet zit je terug in je oude gewoontes… Jup, been there done that! Dit jaar wou ik het anders aanpakken. Ik ging voor de big change! Volle gaas vooruit! Victoria Secret body, here I come! Of toch ergens in die richting. Je moet je doel ver genoeg leggen, zodat je toch zeker ergens in de gulden middenweg uitkomt, haha. ????

Er zijn zo’n aantal elementen die het voor mij persoonlijk een stuk gemakkelijker maken om mijn goede voornemens (lees: de dwaze en krankzinnige ideeën waarvan je denkt dat je op 2 weken al je einddoel hebt bereikt en dit enkel omdat je op de magische 1 januari gestart bent) vol te houden. Uiteraard hoort de personal en mental coaching van mijn vriend daar ook bij. Al lijkt dat soms eerder op een concentratiekamp voor moeilijke pubers dan op een motivational yoga speaker. Anderzijds hoort een toffe en vooral nieuwe sportoutfit daar zeker en vast ook bij. Gelukkig is dit wél een leuk aspect aan goede voornemens. Sporten deed ik al en al wie ook vaak sport zal mij ook wel gelijk geven, een nieuw setje sportkledij geeft je toch die extra boost om nog vaker, nog beter en nog harder je best te doen. Nog meer dan die motivational speaker van mij, haha.

Goede ondersteuning voor tijdens high intensity trainingen, een stof die aangenaam aanvoelt en goed mee stretcht en niet te vergeten een leuk printje of motiefje. Voor mij zijn dit een aantal elementen waar ik op let bij de aanschaf van nieuwe sportkledij. Het moet vooral functioneel zijn, maar het uitzicht mag ook zeker niet ontbreken. De meeste sportclubs of fitnesszaken hebben tegenwoorden dan ook gigantische spiegels overal hangen, je kan er dus maar beter voor zorgen dat je er leuk uitziet. #laatdiesportselfiemaarkomen ???? Dit zijn onder andere de redenen waarom ik het zo fijn vindt om bij Hunkemöller mijn sportkledij aan te schaffen. Hun kwalitatieve aanbod en vooral de leuke samenwerkingen die zij hebben met grote namen zoals Doutzen Kroes maken het voor mij een match made in heaven.

Nu rest er mij enkel nog dat abonnement op mijn crossfitclub optimaal te benutten en nog meer te genieten van mijn helse zweetbuien, de martelingen en tientallen sterfmomenten tijdens de lessen. Sporten moet vooral leuk blijven, right?! ????

Wat vinden jullie van deze nieuwe item van Hunkemöller in samenwerking met Doutzen Kroes? Heerlijk toch!

X, Eline

Geef een reactie