De nieuwe tintelende ervaring voor vrouwen

Girls, this one’s for you! Want vandaag neem ik jullie mee in één van moeder natuur’s wonders; jawel de maandstonden. Niet het meest sexy onderwerp, maar wel iets wat we allemaal ooit zullen ervaren. Als vrouw hebben we er natuurlijk allemaal last van. De één al wat meer en vaker dan de ander, maar jong of oud, dik of dun, vroeg of laat stoomt moeder natuur ons klaar om onszelf verder te planten. Naar mijn gevoel is dit toch wel een onderwerp dat wat vaker in de picture mag komen. Zeker omdat zowel ik als vele anderen deze maandelijkse periode niet met open armen ontvangt…

Voor mij persoonlijk is het meer een last dan een deugd, en ik kijk er echt niet naar uit. Buikpijn, een wisselvallig humeur, migraine-aanvallen, krampen alsof men messen in mijn buik steekt, rugpijn, ‘s nachts wakker worden van de pijn… Jup moeder natuur heeft mij goed voorzien. Omwille van deze redenen neem ik ook zo lang mogelijk de pil, enkel en alleen om mijn maandstonden zo lang mogelijk uit te stellen.

Heel toevallig ontdekte ik recent een nieuw toestel dat belooft je menstruatiepijn een stuk dragelijker te maken. Ik stond natuurlijk op de eerste rij om dit toestel ‘Livia’ uit te testen.

Wat is Livia?

Livia is ‘de stopknop voor uw pijnlijke menstruaties’. Het is een discreet en eenvoudig klein toestel dat speciaal ontworpen is om menstruatiepijn te verlichten. Aan het kleine toestelletje zijn electroden verbonden die je op je onderbuik of onderrug moet kleven. Ze geven kleine elektrische schokjes die uiteindelijk je pijn zouden verminderen.

Wat beloven ze?

  • Een verlichting van de menstruatiepijn en ongemak
  • Een verhoging van de gevoelens van welbehagen
  • Het laat je uw routine activiteiten uitoefenen
  • Eenvoudig toe te passen en te gebruiken
  • Het toestel is compact en perfect op te bergen in je handtas indien je het niet gebruikt en perfect en comfortabel te dragen ons je kledij

Maken ze hun beloftes waar?

Vorige week ik aan de lijve ondervonden of ze al dan niet hun beloftes waarmaken. Ikzelf heb enorme last van menstruatiepijn en alles wat ook maar een beetje de pijn kan verlichten is meer dan welkom.

Ik heb het toestel enkel overdag gebruikt, zodat het ‘s nachts opnieuw kon opladen en het lijkt mij ook niet echt heel handig om het ‘s nachts te gebruiken aangezien ik nogal een wriemel ben in bed, haha 🙂

Voor mij werkte het niet al dé magische oplossing. Als je wil dat je pijn als sneeuw voor de zon verdwijnt ben je bij Livia niet aan het juiste adres. Wél hielp het voor mij het aantal krampen te verminderen. Vroeger had ik echt meerdere malen per dag krampen en ook ‘s nachts werd ik in foetus houding wakker van de pijn. Dat had ik deze keer niet. Ik had nog steeds krampen, maar veel minder vaak wat dus voor mij echt een verbetering is.

Al bij al ben ik heel tevreden, mij verwachtingen lagen dan ook niet té hoog, want dan kan je alleen maar teleurgesteld zijn. Niet het magische wondermiddel, wel absoluut een stap in de goede (pijnloze) richting.

Nieuwsgrierig geworden? Top, je kan dit product vinden in onder andere de Mediamarkt, Krëfel, Vanden Borre, Bol.com en dat voor een prijs van ongeveer € 160. Meer info op de website van Livia.

Deze post is geschreven in samenwerking met Livia.

Liefs Eline

Geef een reactie