Dare to dream *

| Eline Van Dingenen
Mijn closeste vrienden weten het, ‘dare to dream’ is één van mijn levensmotto’s, die ik ook heb laten verzilveren op mijn lichaam met een mooie tattoo.  Na een emotionele rollercoaster in mijn jeugdjaren is er 1 ding dat ik geleerd heb en dat is dat, ongeacht wat je tegekomt of wat je pad kruist, je altijd mag en moet blijven dromen. En ‘dare to dream’ is exact wat ik vandaag ga doen, en dan wel over mijn droomhuis. Vorig jaar heb ik op m’n eentje, toen ik nog single was wel te verstaan, een bouwgrond gekocht, een dappere beslissing al zeg ik het zelf, maar bouwen is momenteel nog niet aan de orde. Je weet wel, eerst terug wat sparen enzo, maar dromen mag altijd.

My closest friends know that ‘dare to dream’ is one of my quotes, of which I also have a tattoo on my body. After an emotional rollercoaster during my teenage years, I learned 1 thing and that is that, whatever crosses you path, you should always keep on dreaming. And ‘dare to dream’ is exactly what I will do today, and that about my dreamhouse. Last year, I decided to buy a building plot on my own, when I was still single of course, which is a brave decision if you ask me, but building the house isn’t for the near future. First saving some extra money, but dreaming is tolerated.
9ed3ead0b445ef3cf85e1c5f55d62f73 | Eline Van Dingenen
Wanneer ik aan het dromen ben over mijn ultiem huis dan denk ik niet meteen aan de grootste villa met luxe zwembad en 10.000 m² grond (al zou ik daar geen nee tegen zeggen), maar aan een modern maar toch warm interieur. Ik hou enorm van een scandinavisch interieur. De lichte kleuren gecombineerd met natuurlijke materialen zoals lichte houtsoorten en koper geven een interieur meteen een bevrijdend gevoel. Je creëert ruimte, rust en toch een warme gezelligheid.

When I’m dreaming about my ultimate house, I don’t directly thinnk about a huge villa with a swimming pool and 10.000m² of ground (I wouldn’t say no to that), but about a modern but warm interior. I really love the Scandinavian style. The light colors combined with the natural materials and copper give the interior a liberating feeling. You create space, rest and a warm atmosphere. 

Waar ik ook gelukkig van word, is de regen te horen tikken op de ramen, om de bliksem te zien flitsen en de donder te horen brullen, tenminste als ik binnen zit wel te verstaan. Vroeger toen ik nog thuis woonde, had ik een dakraam en hoewel iedereen dat verschikkelijk vond, vond ik dat echt de max. Een dakraam zorgt ervoor dat je zicht hebt op mooie sterren bij heldere hemel, maar laat ook de regen zijn melodiën spelen wanneer het bewolkt is.


Another thing that makes me happy, is hearing it rain outside, seeing the lightning and hearing the thunder, at least when I’m inside. When I lived at my parents house, I had a roof window and although everyone hated it, I really liked it. It gives you a view on the bright stars when there are no clouds and if you’re lucky the rain plays its most beautiful melodies.
velux roller black big 1 1 | Eline Van Dingenen
Deze twee combineren is niet altijd een evidentie. Mijn dakraam vroeger was er nog eentje van de oude stempel en past helemaal niet in een scandinavisch interieur. En met het hele bouwgegeven in mijn achterhoofd ben ik al eens gaan zoeken naar ideale oplossingen. Die heb ik uiteraard gevonden bij VELUX. Zij bieden je, de dag van vandaag, een enorme variatie aan kleuren, materialen en afwerkingen aan, zo ook in het wit. Perfect dus om te combineren mijn mijn gedroomde scandinavische interieur.

Combining these two isn’t always evident. My roof window at my parents house isn’t the newest one and doesn’t fit in a Scandinavian interior. But with the whole ‘building-my-own-house’ idea at the back of my head, I started searching for solutions. I found them at VELUX. They offer you a huge variation of colors, materials and finishing touches, also in white. Perfect to combine with my dreamed Scandinavian interior.

Hieronder enkele Pinterestfoto’s die mij al meteen doen wegdromen. Dare to dream zou ik zeggen.

Below some Pinterestpictures which made me daydreaming. I would say: Dare to dream.
33cfc0a7800358dceafe1bda2787ab2b | Eline Van Dingenen
velux dakramen 1 | Eline Van Dingenen
4b6c96ad27e9228357f2d3260fdd2064 | Eline Van Dingenen
46c615f349c7ff8c3f76744c03189a98 | Eline Van Dingenen
0ca2a1474e3d51e277be6fec8a571a40 | Eline Van Dingenen
dcfc9741288c16545c9a34c2bf3299d0 | Eline Van Dingenen

X%252C%2BEline | Eline Van Dingenen
* Sponsored post

Geef een reactie