Bye Bye Belgium

nice%252C%2Bfrance | Eline Van DingenenOp vraag van enkele van mijn nichtjes en neefjes, zal ik vanaf nu elke post in het Engels én in het Nederlands schrijven. Ik had al verschillende malen te horen gekregen dat ze het zo spijtig vinden dat ze mijn blog niet kunnen lezen. En mijn verhalen kan ik ze natuurlijk niet onthouden, toch? 

Voor mij is het aftellen begonnen. Ik heb intussen mijn laatste dag gewerkt en momenteel ben ik volop bezig met het inpakken van mijn koffers voor mijn vakantie. Na lang wachten is mijn weekje Nice met de boyfriend eindelijk aangebroken. Zondag zal ik eerst voor hem supporteren terwijl hij de Ironman loopt en vanaf dan hebben we een weekje voor ons twee om van Nice en omstreken te gaan genieten. Als dat niet hemels klink? 

On request from my little nieces and nephews, I will write all my posts in English and in Dutch. They told me several times that they’re not able to read my blog and that they’re really sad about that fact. And I can’t withhold my stories for them, rigth?

For me, counting down has started. I worked my last day and at this right moment, I’m packing my stuff for my vacation. After waiting to long, my holiday in Nice has finally arrived. On Sunday, I will first cheer for my boyfriend who will attend the Ironman in Nice and as of then, we finally have a full week for both of us to enjoy Nice and its neighborhood. That sounds like heaven on earth!
Vanaf zondag wordt dit mijn uitzicht voor de komende week. Het kan slechter denk ik?!

As from Sunday, this will be my view for one week. It can be worse I guess?!

X%252C%2BEline | Eline Van Dingenen

Geef een reactie