Hoe ik me op-en-top vrouwelijk voel? Je leest het hier!

Long time no see, maar hier ben ik weer.

Deze blogpost is gesponsord door Shopmium. Alle uitspraken en meningen die volgen zijn de mijne.

De zomer is stilaan in winterslaap aan het geraken, ookal is het nog maar september en het aantal dagen lekker zonnig weer kunnen we helaas ook op enkele handen tellen, maar er is één ding dat ik steevast doe, zomer én winter en dat is: mijn benen en oksels scheren. Recent testte is de nieuwe Click 3 Soleil Sensitive scheermesjes van BIC uit en ik was aangenaam verrast!

IMG 20210903 150620 | Eline Van Dingenen

Als er iets is waar ik me enorm aan kan storen, dan is het wel lichaamsbeharing op plaatsen waar ik dit liever niet heb (en dat is zo goed als overal behalve op mijn hoofd, haha). Uiteraard in de zomermaanden omdat je dan wel eens met blote benen of armen buitenkomt en je niet wil nagestaard worden alsof je thuishoort bij de mensachtigen in de dierentuin, maar ook gewoon het hele jaar door. Ik voel me precies meer vrouw als ik mijn oksels en benen geschoren heb. Het is een beetje zoals volledig opgemaakt buiten komen in mijn meest fancy outfit en geschminkt zoals enkel Nikkietutorials dat zou kunnen. Het is een soort boost voor mijn zelfvertrouwen ?

Maar wat is nu een goed scheermesje en hoe zie je door de bomen het bos nog? Ooit al eens in de supermarkt voor het rayon van scheermesjes gestaan? De keuze de dag van vandaag is eindeloos. Waar in godsnaam begin je en wat verwacht je nu precies van een scheermesje? De nieuwe Click 3 Soleil Sensitive scheermesjes van BIC vinken al mijn eisen aan. Waar ik persoonlijk vooral naar kijk is dat de scheermesjes navulbaar zijn. Wegwerpscheermesjes zijn niet bepaald ecologisch, maar doordat de nieuwe Click 3 Soleil Sensitive scheermesjes van BIC navulbaar zijn, verklein je al voor een groot stuk die afvalberg. Maar er is meer, hoera! BIC denkt mee, zij hebben namelijk de verpakking ook recycleerbaar gemaakt! Een win-win als je het mij vraagt! Het belangrijkste kenmerk van een goed scheermesje is toch wel de kwaliteit! Ik heb vaak last van een gevoelige huid na een scheerbeurt, en door de juiste producten te kopen, merk ik dat ik hier toch een stuk minder last heb. En als je kwaliteit kan krijgen voor een lage prijs is dat een driedubbele win!

Even om jullie alvast een gestructureerd overzichtje te bezorgen van de nieuwe Click 3 Soleil Sensitive scheermesjes:

  • Navulbaar
  • Kwaliteit voor een BIC prijsje
  • Ecologisch: want navulbaar én een recycleerbare verpakking

Ik ben alvast overtuigd, nu is het aan jullie ?

Liefs, Eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *