BEAUTY | Preparing for fall

IMG 0605 | Eline Van DingenenOfficieel is de herfst intussen een weekje bezig, maar de weergoden hadden nog heel wat goed te maken na een regenachtig september en hebben ons nog een weekje overgoten met een indian summer. Mij hoor je allesinds niet klagen. Nu ja, oktober is intussen van start gegaan en dat wil dus zeggen dat de herfst binnenkort helemaal gaat losbarsten. De groene omgeving maakt plaats voor warme kleuren als oranje, oker en rood. Maar niet alleen de natuur zal een ommezwaai ondergaan, ook je kleerkast en je garderobe moeten eens goed onder handen genomen worden. Mijn sandalen heb ik intussen mooi opgeborgen voor volgend jaar, warmere jassen en sjaals hangen mooi op zijn plaats en beetje bij beetje verdwijnen ook de typische zomeroutfits in een doos.

Maar niet enkel je outfit heeft nood aan verandering, ook je lichaam heeft wat extra verzorging nodig in de koudere periode van het jaar. Tijd om dus je lichaam, huid en haar fall-klaar te maken.

Mijn huid ondergaat het hele jaar door heel wat veranderingen. Ik heb een mooie egale huid in de zomer, maar van zodra de schrale wind en de koude het land zijn binnengedrongen, wordt mijn huid heel droog en broos. Ik smeer sowieso elke ochtend en avond een dagcrème op mijn gezicht maar eentje met wat extra aandacht voor een droge huid is nu meer dan welkom. Recent leerde ik dit speciaal gamma van Louis Widmer kennen. Het was geen liefde op het eerst (ge)zicht (snap je hem? Haha), maar naarmate ik het meer en meer gebruikte merkte ik echt een verschil. Roodheid verdween een beetje en ook mijn voorhoofd was minder droog dan normaal, om dan heb ik nog niet gesproken over de geur. Hemels! 🙂 Ze hebben trouwens niet enkel crèmes voor op je gezicht, maar dit gamma geeft aandacht aan elk lichaamsdeel.

IMG 0611 | Eline Van DingenenOver geuren gesproken, de nieuwe body lotion mousse met amandelbloesem van Kneipp stoot iedereen van de troon. Mijn eerste bodylotion in de vorm van een mousse en wat ontzettend aangenaam is dat. Nog nooit eerder had ik dit geprobeerd, en ik was meteen verkocht. Ik moet wel toegeven dat ik de eerste keer dacht dat dit doucheschuim was en heb ik mezelf er mee gewassen 🙂 haha oops! Hij voedt, verzorgt en hydrateerd niet alleen, het is ook een product zonder paraffine, siliconen en minerale oliën, noch kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Ideaal voor een natuurlijke verzorging voor de gevoelige huid. Een echte aanrader!

IMG 0609 | Eline Van DingenenNaast de extra aandacht voor je huid, verdienen ook je handen en vooral je nagels wat extra verzorging en ook gewoon een beetje me-time. Tijd dus om felle en opvallende keuren nagellak op te bergen in de onderste lade van de kast en de winterse en warme kleuren tevoorschijn te halen. De nieuwe nagellakjes van Pronails voldoen in ieder geval volledig aan de verwachtingen.

IMG 0608 | Eline Van DingenenEline Van Dingenen | Eline Van Dingenen

Geef een reactie