BEAUTY | My daily make up routine

DSC08763 | Eline Van Dingenen
Make up, beauty en alles wat met schoonheidsproducten te maken heeft zijn nooit echt mijn ding geweest, en er vroeger voor opstaan – NO WAY – ik moet er niet aan denken. Maar beetje bij beetje begin ik terug te komen op mijn mening. Om één of andere reden voel ik me toch een beetje zelfzekerder als ik weet dat mijn gezicht er een beetje opgemaakt uitziet, niet veel, maar net genoeg om die oneffenheden en rode vlekjes weg te werken.Make up, beauty and everything that has to do with beautyproducts were never my thing, and get up early for it – NO WAY – I don’t have to think about it. But bit by bit I start to rethink my opinion. For some reason I feel more comfident when my face is covered in a little bit of make up, not much, but just enough to cover the imperfections and the red spots.
DSC08766 | Eline Van Dingenen
Sinds kort is het aanbrengen van een basislaagje make up een ritueel geworden in de ochtend. En er vroeger voor opstaan, nope, nog steeds niet! Op minder dan 5 minuten is het gefixt. Óf ik ben een pro – wat absoluut niet het geval is – óf het is gewoon super duper easy.

Since a while, using a touch of make up is part of my morning ritual. And getting up early for it, nope, still not. In less that 5 mintues everything is fixed. Ór I am a pro – what absolutely isn’t the case – ór its just super duper easy.
DSC08767 | Eline Van Dingenen
Ik begin altijd – no matter what – met een laagje dagcreme. Yes, antirimpel, ik ben tenslotte als 26 jaar!! *OMG!!* Om mijn wallen weg te werken gebruik ik een coverstick – wat echt heel erg nodig is in de ochtend. Nadien is het tijd voor een beetje blush en een dun laagje oogschaduw. Mijn ogen werk ik af met een beetje mascara en tot slot het meest belangrijke ritueel, mijn wenkbrauwen. Ik ga geen enkele dag buiten zonder dat ik mijn wenkbrauwen bijgewerkt heb. Ik teken ze verder af met een wenkbrauwpotloodje en om alles goed op zijn plaats te houden, breng ik een laagje browgel aan. Tijdens de weekends komt er af en toe ook nog een laagje lippenstift bij kijken. Et voila, that’s it! Super duper easy dus!

I always start – no matter what – with a daycreme. Yes, anti rimpel creme, I am already 26 years old!! *OMG!!* To cover the bags under my eyes, I use a coverstick – what really is a must in the morning. After that, it’s time for a little bit of blush and a bit of eyeshadow. I finish my eyes with mascare and at last, the most important part of my ritual, my eyebrows. I don’t leave without retouching  my eyebrows. I use a eyebrow pencil to make sure that the shape is perfect and I use a bit of eyebrow gel to fix everything. And in the weekends I often use some lipstick to fiish the whole look. Et voila, that’s it! Super duper easy!
DSC08769 | Eline Van DingenenDSC08771 | Eline Van DingenenDSC08773 | Eline Van Dingenen

X%252C%2BEline | Eline Van Dingenen

Geef een reactie