BEAUTY | Facemask from MayBeauty

IMG 20170305 142837 | Eline Van Dingenen

“Real beauty is on the inside”, is zowat de meest gekende en gebruikte quote als het om innerlijke schoonheid gaat. Ik ben het uiteraard volledig eens met deze uitspraak. Al moet ik toegeven dat ik ook veel belang hecht aan uiterlijke schoonheid. Dit is tenslotte het eerste wat mensen te zien krijgen en je weet, je hebt 7 seconden om een eerste indruk te maken. Ik mag dan wel stellen dat uiterlijke schoonheid toch ook wel belangrijk is, niet?!

Ik heb eigenlijk veel geluk met mijn velletje. Ondanks dat ik een echte puber was, heb ik nooit echt last gehad van acne of mee-eters. Nu is het niet zo dat mijn huid altijd aanvoelde alsof ik 5 uur lang bij de schoonheidsspecialiste had doorgebracht, of als een schapenvelletje, maar toch, ik mag niet klagen. Hoewel, tijdens de wintermaanden kan mijn gezicht soms heel droog aanvoelen. Koude temperaturen, frisse wind, af en toe nog eens wat regen, hagel of sneeuw erbovenop en het schapenvelletje wordt omgetoverd in schuurpapier. En het is nu dus weer van dat. Tijd dus om de droge huidcellen te verwijderen en er wat aan te doen!
IMG 20170305 144355 | Eline Van Dingenen

Toen ik de face mask van MayBeauty leerde kennen, kwam dit dus eigenlijk als geroepen. Eén van de resultaten van deze face mask is dat het alle dode huidcellen eenvoudig verwijderd en dat het schapenvelletje weer boven water komt. Daarnaast gaat het ook mee-eters verwijderen en het acne voorkomen. Ook voor wie een nogal vette huid heeft, kan de MayBeauty face mask soelaas bieden. Het gaat er ook voor zorgen dat de olielaag, die de huid net zo vettig maakt, verwijderd zal worden.


Overtuigd? Top! Ik kan je 30% korting geven op dit product. Al wat je moet doen is naar deze link gaan en het product in je winkelmandje leggen (Kortingscode: eline-mask). Niet overtuigd? Niet erg! Van zodra je het zelf een keer geprobeerd hebt, zal je rap je mening herzien. En gelukkig voor jullie, want ook jullie kunnen nu aan een verlaagde prijs met eigen ogen zien en met eigen huid ervaren hoe het voelt.

Kortingscode: eline-mask
IMG 20170305 142902 | Eline Van Dingenen

Geef een reactie