BEAUTY | Eyebrows for the win

DSC00374 | Eline Van Dingenen

Als fanate Instagram en Facebook volgers hebben het wellicht al zien passeren. Enkele weken geleden waren het persdagen. Ontzettend veel bloggers maar ook pers waren uitgenodigd door de PR bureaus om de nieuwste collecties, trends en brands te gaan bewonderen. Ik was gelukkig een van hen ;).

Many of you probably have seen it on Instagram or Facebook, some weeks ago was pressday-week. Many bloggers, but also press were invited by PR bureaus to discover the newest collections, trends and brands. Luckely, I was one of them ;).

Een tijdje terug heb ik gespreven over mijn dagelijks make up routine. Deze is heel beperkt en basic, maar wat nooit, never mag ontbreken zijn mijn werkbrouwen. Lucky me want bij Yapado kregen we een heel eyebrow set van Eylure cadeau. Ik kon uiteraard niet wachten om dit – voor mij – nieuw merk uit te testen.

A while ago I wrote about my daily make up routine. It’s very simple and basic, but one thing I never miss are my eyebrows. Lucky me ’cause at Yapado we get an eyebrow set from Eylure. I couldn’t wait to try this – for me – new brand.
DSC00380 | Eline Van Dingenen

Omdat ik heel licht van huid en haar ben, wil ik mijn wenkbrauwen liefst ook heel licht en naturel houden. Een goed eyebrow potlood en/of eyebrowgel vinden, die matched met mijn huidskleur is niet evident. Ik heb er al verschillende geprobeerd en ik moet toegeven dat deze toch wel een van mijn favorieten is. En geloof me maar oprecht, zoals ik in een vorige post zei, durf ik nogal eens kritisch zijn tegenover nieuwe merken en niet alles zomaar goed en geweldig. Dit is het ook echt, en ik zal je heel snel laten zien waarom. Hieronder kan je het resultaat terugvinden.

Because I have a very light skin and hair, I also want my eyebrows to be very natural and light. It’s hard to find a good eyebrow pencil or gel which match my skin tone. I already tried some other brands and I have to admit that thinsone is one of my favorites. And believe me, as I wrote in a previous post, I like to be critical for gifts or new brands and not everything is always good and nice. This one really is, and I’m going to show you why. Below you can find the result.
DSC00434 | Eline Van Dingenen
DSC00440 | Eline Van Dingenen


X%252C%2BEline | Eline Van Dingenen

Geef een reactie