Benieuwd hoe ik kan meeklinken tijdens de feestdagen?

Kerstmis is hét familiemoment bij uitstek. Gezellig met de hele familie samenkomen, lekker samen koken en jezelf veel te rond eten, veel te veel pakjes uitdelen en ook open maken, en uiteraard gezellig met z’n allen klinken op een goede gezondheid. Kerst draait om samenzijn en gezelligheid. Kerst draait om elkaar onderdompelen in de Kerstspirit en verwennen met pakjes. Maar Kerst draait ook om lekker eten en drinken en dat zijn nu net enkele elementen die er dit jaar helemaal anders zullen uitzien.

Vintense Prestige alcoholvrije wijn | Eline Van Dingenen

Alcoholvrije wijn van Vintense

Dat we dit jaar niet gezellig met de hele familie aan tafel mogen zitten, is intussen niets nieuws meer. Jammer genoeg heeft miss Corona roet in het eten gegooid en zijn we genoodzaakt om de feestdagen door te brengen in onze bubbel, maar daarom hoeft het niet minder gezellig te zijn. We kunnen nog altijd lekker kokkerellen en heerlijk tafelen, we kunnen nog altijd pakjes geven en ontvangen en we kunnen ook nog altijd klinken op al wat je maar wensen wil.

Dat klinken daarentegen, zal er dit jaar voor mij heel wat anders uit zien. Met een kleintje onderweg zijn alcoholische dranken niet aan mij besteed deze feestdagen. Ik moet toegeven dat ik nooit een ‘echte’ drinker ben geweest, maar een heerlijk wijntje of een lekker aperitiefje aan tafel kan ik altijd wel smaken. Ik zou mezelf meer een ‘culinaire drinker’ noemen. Ik zou het dan ook heel erg jammer vinden moest ik genoodzaakt zijn om uitsluitend water of frisdrank te drinken tijdens de feestdagen. Het glas heffen met een glas water ziet er natuurlijk ook gewoon niet uit. 🙂 Gelukkig zijn er heel wat lekkere alternatieven zodat ik dat glaasje water toch kan inruilen in een alcoholvrije wijn. Het oog wil ook wat natuurlijk. 😉

Om toch de echte gezelligheid te ervaren, kreeg ik van Vintense de kans om de Prestige 0,0% uit te proberen. Wat een schot in de roos was dat! De Prestige 0,0% is een heerlijke alcoholvrije wijn van Vintense die heerlijk smaakt en dus een ideaal aperitief is voor al wie graag klinkt zonder alcohol. Deze schuimwijn is gemaakt van 100% Chardonnay druiven en smaakt daarom net zoals een echte schuimwijn. Blindelings zou je het verschil niet zien of proeven. Ik heb alvast enkele flessen koud staan, want ik ben er zeker van dat ik ook de alcoholdrinkers kan overtuigen met een heerlijk glas alcoholvrije wijn.

Nieuwsgierig geworden naar dit lekkere alcoholvrije alternatief, je kan de Prestige 0,0% van Vintense vinden bij Colruyt, Delhaize en Carrefour. Je kan hier ook alle informatie terugvinden.

Verder wil ik jullie uiteraard allemaal fantastische feestdagen wensen. Laat Corona de gezelligheid niet in de weg staan. Geniet in je bubbel, feest in je bubbel, deel pakjes uit in je bubbel en bubbel er helemaal op los!!

Veel liefs, Eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *