OUTFIT | A vacationfeeling without leaving town

DSCF2228 | Eline Van DingenenMoeder natuur is ons meer dan goed gezind de laatste dagen en zelfs weken. Helaas geen vacationfeeling voor mij want ik moet gewoon gaan werken, bleih! Maar om toch een beetje dat vakantie gevoel te ervaren zijn er mogelijkheden genoeg. Eén van mijn favoriete activiteiten niet ver van huis zijn zomerbarretjes. De gezelligheid van een strandvakantie en het zand tussen je tenen, heerlijke cocktails, warme temperaturen tot laat in de avond. De perfecte mix die je op een vakantie ook vindt, maar dan dicht bij huis. Een ideale (en budgetvriendelijke) oplossing voor een vakantie zonder ver te moeten reizen.

Bij een zomerse avond vol gezelligheid en lekker eten, hoort natuurlijk ook een vakantie inspired outfit. Geen bikini helaas, wel een one shoulder crop top en heerlijke summer cut out boots om het geheel meteen wat stoerder te maken. Ik ben trouwens helemaal fan van de bikerboot trend. Je kan ze vinden in allerlei soorten en maaten, maar de meest voorkomende zijn natuurlijk de basic zwarte boots, al dan niet met studs om ze wat stoerder te maken. Tijdens warme zomerdagen zoals we nu al enkele weken mogen ervaren, is dat natuurlijk niet de ideale schoen. Maar, hoera, ik kwam recent deze cut out witter bikerboot tegen bij Sacha en het was LOVE AT FIRST SIGHT! Een zomerse kleur, wat verluchting en toch stoer tegelijkertijd! Win-win als je het mij vraagt.

De witte bikerboot staan trouwens ook perfect bij mij nieuwe one shoulder crop top dat ik recent ontving van Nakd Fashion. Iets wat ik niet standaard zou kopen, maar ik was meteen verkocht toen ik het topje in de spiegel zag! Het zit perfect, de ideale lengte en toch feestelijk en stoer. Voor mij is deze outfit de perfecte summer based vacation inspired outfit! Ook ideaal trouwens om ermee naar een festivalletje te gaan. Voor diegene die dus nog wat inspiratie zoeken, je weet waar je het kan vinden 🙂 Je kan mijn bikerboots hier terugvinden.

Schoenen – Sacha* // Rokje – H&M // Top – Nakd Fashion* // Riem – Bristol // Zonnebril – Veja Merksplas * // Horloge – Fitbit*

DSCF2227 | Eline Van Dingenen DSCF2215 | Eline Van Dingenen DSCF2225 | Eline Van Dingenen Eline Van Dingenen | Eline Van Dingenen

Geef een reactie