FASHION | Tiger Boots from Sacha

Na een tijdje afwezig te zijn geweest op mijn blog, nu ja, zeg maar heel hele poost, ben ik weer helemaal terug. De zomerdagen en warme avonden hebben mijn prioriteiten een beetje verlegd. Mijn grootste doel van de zomer was genieten! Genieten van en vooral met mijn vriend, mijn familie, vrienden en everyone in between. De zomer heeft me ook geleerd om bij elk moment stil te staan en te genieten van het ‘nu’, het is voorbij voor je het weet. Even een blogdetox heeft me dus deugd gedaan en heeft me helemaal nieuwe energie ingeblazen. En starten doen we met een knaller, uiteraard! ๐Ÿ˜‰

Stel je voor, een basic mommy- of boyfriendjeans met een witte bloes en een zwarte of geruite blazer. Het zijn stuk voor stuk tijdloze en elegante items die zo goed als iedereen staan. Deze combinatie is de perfecte all day outfit en ook de perfecte basis voor een het-mag-eens-iets-meer-zijn-outfit. En als je er dan echt een knaloutfit van wil maken, wat in het weekend zeker wel eens mag, kan je er best een statement piece aan toevoegen. Dat kan zijn in de vorm van een handtas of een paar killerheels. Ik koos voor de laatste optie en ik vond mijn droompaar bij Sacha. Als je mij een beetje kent, weet je wel dat ik hou van wat glitter en leuke prints. Een betere schoen kon ik me dus niet vinden.

Ik heb deze blauw/rode tijger laarsjes van Sacha gecombineerd met een basic zwarte jeansrok en een zwarte oversized fluffy jas, dit om ervoor te zorgen dat deze schoenen alle aandacht krijgen die ze verdienen. Want niets minder dan dat verdienen ze! Blij dat de herfst en winter voor de deur staan, want deze beauties gaan mij nog veel vergezellen, I promise! ๐Ÿ˜‰

Schoenen- Sacha* // Rok – Bershka // T-shirt – New Look // Jas – Vero Moda // Tas – Bershka // Zonnebril – Rayban // Horloge – Fitbit*

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me