BEAUTY | Peru Collection from Opi

De zomer heeft recent plaats gemaakt voor de idyllische Indian Summer. Koude nachten, zonnige dagen, lekker induffelen in warme sweaters en gezellige cosy avonden voor je tv onder een dekentje. Liefst nog met een tasje warme chocolademelk in je handen én je lief naast je. Ook het ideale weer voor heerlijk boswandelingen tussen de vallende bladeren en de warmte van de herfst. Ik geef het niet graag toe, maar stiekem vind ik de herfst toch ook best wel leuk, buiten het feit dan dat het ’s avonds vroeg donker is en mijn goesting om nog iets productief te doen na 20.00 u zo goed als verzopen is. Om die avonden dan toch maar nuttig te besteden, schenk ik graag wat extra aandacht aan mezelf. Me-time is het ideale tijdverdrijf op een koude (natte) avond. En bij me-time hoort ook absoluut nagellak. Oh ja! Ik gebruik het niet vaak, maar als ik het gebruik, doe ik het goed!

De wereldleider op vlak van nagelverzorging, Opi, heeft recent een nieuwe herfstcollectie de wereld in gestuurd. En de wereld laten zien, dat is exact wat ze willen bereiken met hun nieuwe kleurtjes. Na een zomerse, frisse en kleurrijke stop in modestad Lissabon, is het deze keer de beurt aan Peru om de inspiratiebron te zijn van deze warme herfst en winter kleuren. De Peru collectie bestaat voornamelijk uit warme rode, roze en paarse tinten om je nagels helemaal te laten shinen, zoals de rest van je outfit. De verschillende kleuren halen hun inspiratie uit de lokale kledingdracht van de vrouwen, de heerlijke lokale stoverijen en de fantastische plaatselijke monumenten en gebouwen die Peru te bieden heeft.

Opi is, wat mij betreft, volledig geslaagd in hun missie. De warme kleuren, de leuke combinaties en de kwaliteit die we gewoon zijn van Opi, heeft opnieuw voor een schot in de roos gezorgd. Tijd dus om af te ronden en mijn zondagavond opnieuw nuttig te besteden en mijn nagels opnieuw workproof te maken.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me