OUTFIT | It’s the season of the blossoms

Heerlijk gewoon! Ik hou van deze periode van het jaar, niet enkel omdat de temperaturen weer richting zalige hoogtes klimmen, maar ook omdat mijn zomergarderobe weer van stal mag én vooral omdat je overal ontzettend mooie bloesems spot. Eén ding weet ik al zeker, later wil ik zo’n mooie roze boom in mijn tuin! 🙂

Een zonovergoten weekend, eindeloos lange wandelingen, heerlijke terrasjes tot de late uren, de eerste bbq”s van het jaar.  Vorig weekend was het allemaal van dat! Give me more please! Moeder natuur heeft ons goed verwend de afgelopen dagen. En dat was meer dan zichtbaar op straat, mensen zijn een stuk gelukkiger, iedereen straalt en het enthousiasme spat er vanaf! Ook bij mij uiteraard, en dat zie je ook op de foto’s. Ik wou per se met zo’n heerlijke ruikende bloesem boom op de foto, en ik spotte er eentje bij mijn vriend in de straat. Het kind kwam meteen terug in mij naar boven en vond niets heerlijker dan een sneeuwlandschap te creëren met roze blaadjes. Laat de foto’s voor zich spreken zou ik zeggen, en geniet nog van het klein beetje zon dat ons deze week te wachten staat.

Bloes – Rails* // Short – H&M // Schoenen – Guess // Zonnebril – Veja Merksplas* // Handtas – Coasts // Horloge – Fitbit* // Ringen – Melano*

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me