OUTFIT | First shorts of the year at Connecterra

Als het van vele modegoeroes afhangt zijn shortjes enkel voor tienermeisjes weggelegd. But I don’t care. Vorig weekend werden we overspoeld met heel wat zonneschijn en klommen de temperaturen eindelijk naar aangename hoogtes. Ideaal dus voor een wandeling in het mooie dat ons België landje te bieden heeft, namelijk de Connecterra in Maasmechelen, ín een short welliswaar! 🙂

Ik was zelf nog nooit in dat natuurdomein geweest, maar mijn verwachtingen waren hoog na alles wat ik al gezien en gelezen had op de vele talrijke social media posts van vrienden. Met een dosis goede moed begonnen we aan de langste wandeling, eentje van 11 km, inclusief 3 beklimmingen. Het waren absoluut serieuze kuitebijters, maar het uitzicht was immens mooi en absoluut de moeite waard. Was ik even blij dat ik voor die short gekozen had. Beentjes bloot en genieten maar. Een hoedje en een zonnebril voor de zon en niets kon onze dag nog stukmaken.

Schoenen – Shoecolate* // Short – H&M // Blouse – Uniqlo // Riem – Primark // Rugzak – Kipling* // Zonnebril – Rayban* // Hoed – C&A // Horloge – Fitbit* // Armbanden – Scmyk* // Kettingen – SIX & Country Turnhout

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me