HEALTH | Rice around the world

Toen ik van Tilda een uitnodiging ontving voor een kookworkshop, moest ik als echte foodie geen seconde twijfelen om hier op in te gaan. Tilda, een rijstmerk dat al in de jaren ’70 startte en intussen één van de meest verkochte rijstmerken is, heeft enkele nieuwe smaken op de markt gebracht die je meteen doen vertoeven en verlangen naar meer exotische culinaire oorden. En zo begon de ‘rijst’ rond de wereld.

Nooit geweten dat je met rijst zoveel kon doen. Het aanbod, maar ook de mogelijkheden met Tilda rijst zijn eindeloos. Van koekjes tot voorgerecht, soep, hoofdgerecht en nagerecht. We werden volledig culinair verwend (na uiteraard zelf ook onze handen uit mouwen gestoken te hebben) met de creatieve gerechtjes en ideetjes van Louise De Brabandere. Alle gerechten waren dummie-proof en dus zeer eenvoudig klaar te maken met slechts enkele ingrediënten, waaronder uiteraard ook één van de Tilda Rice varianten.

Het was niet eenvoudig kiezen, maar als je mij zou vragen om mijn favoriet van de avond te kiezen, dan moet ik toch bekennen dat het rijst koekje het lekkerst was. Heerlijk krokant en met een zacht pittig sausje. Ideaal om eens klaar te maken als je bezoek over de vloer krijgt. Het recept kan je helemaal onderaan terugvinden. Alvast smakelijk! 🙂

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email