OUTFIT | Over the knee flower power

Ik ben helemaal weg van bloemenprints. Grote, kleine, met veel kleurtjes of heel sober. Alles heb ik wel in mijn kleerkast hangen. Ze geven met een beetje het gevoel dat de zomer toch wel verlengd wordt, wat wel heel toepasselijk is dezer dagen. Regen, wind, koude temperaturen en nog veel meer regen. I hate it! Maar gelukkig is mijn gemoedstoestand niet alleen afhankelijk van het weer, maar minstens even afhankelijk van mijn outfit. Dit grijze weer vraagt om een vrolijke outfit (bloemen for sure!) om toch nog even dat zonnetje tevoorschijn te toveren. De winter duurt al lang genoeg, tijd om nog lot’s of gepimpte zomeroutfits te laten zien. Ik begin hier vandaag graag met deze nieuwe aanwinst!

Jurk – C&A // Schoenen – Bullboxer @ Torfs // Handtas – Pinko // Jas – C&A // Horloge – Daniel Wellington* // Armband – BijouBrigitte // Oorbellen – Action

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email