OUTFIT | Bringing sexy back

Recent ontdekte ik de online shop SheIn. Voor velen van jullie wellicht al helemaal ingeburgerd, voor mij echt een openbaring. Al moet ik toegeven dat ik wat mixed feelings had bij mijn eerste aankoop. Er waren echt topstukken bij, andere items waren echt meteen vuilbakwaardig. Wat natuurlijk ontzettend jammer is, en ook wel een beetje weggegooid geld. Ik vergelijk het eigenlijk een beetje met een online Primark. Echt spotgoedkoop, maar kwalitatief materiaal moet je niet echt verwachten. Toch was ik wel echt stapelverliefd op één examplaar uit mijn winkelmandje. Het was een gok, maar deze keer wel een goede gok (hoewel ik ook al veel slechte gokpogingen achter de rug heb hoor). Ik had het item al eens een keertje gespot bij een andere blogger, waardoor ik wist dat het wel echt een goede kwaliteit had.

Wat de jurk zelf betreft, het is niet het alledaagje kleedje waarmee je je office zou binnenwandelen. Toch zeker niet wanneer er enkele sollicitatiegesprekken op je agenda staan. De lengte is voor mij ook helemaal nieuw. Ik was er eerst niet helemaal voor te vinden, maar de wave en soepelheid van het kleedje maakt het echt super tof om te dragen. Overknee, zowel kleedjes al rokjes, is tegenwoordig helemaal terug hip en trendy en komt rechtstreeks uit de jaren ’50 opnieuw binnengewaneld. Ik moet toegeven dat ik zelfs recent een tweede kleedje heb gekocht met zo’n lengte (stay tuned for my next post). Ook de sexy back is eerder ongewoon, maar wel echt een eyecatcher. Perfect dus voor een avondje stappen met vriendinnen.

Kleedje – SheIn // Schoenen – Bristol // Handtas – Dille&Kamille // Vestje – Bristol

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email