OUTFIT | Mustard Suede Jacket

 
De weergoden waren ons goed gezind dit weekend, en ook vandaag en morgen zien er nog heel erg goed en warm uit. Eindelijk dan toch nog een beetje zomer in dit wisselvallig België landje voor de blaadjes de aantrekkingskracht van de aarde niet meer kunnen weerstaan en de groene kleur van moeder natuur plaats maakt voor warm oker en oranje.
Dat oker een echte herfstkleur is, is uiteraard niets nieuw, maar dat het ook heel erg leuk gecombineerd kan worden in de zomer, dat laat ik jullie vandaag graag zien. Onlangs vond ik dit zalig suede jasje bij New Look, welliswaar al in de nieuwe fall/winter collectie, maar dat is nog geen reden om het nog enkele maanden in de kast te laten hangen. Om één of andere reden kan ik het ook niet laten om mijn nieuwe kledij zo snel mogelijk aan te trekken en even te vergeten hoe groot mijn stapel die niet meer aangeraakt wordt wel niet is. Oops, typisch vrouwen, denk ik dan. Hoop ik dan. De typisch Belgische zomer valt helaas ook niet te vergelijken met de zomers in pakweg Australië, dus iets warm om aan te trekken zo nu en dan is niet overbodig. Om het oker zo goed mogelijk te laten uitkomen, heb ik de rest van mijn outfit heel erg sober gelaten, door enkel zwart en wit te gebruiken. Een paar stoere boots eronder, een fancy cup of coffee van de starbucks en deze chick is klaar om er een lap op te geven in deze nieuwe werkweek.
 

 

 

 


 

 

 
Jas – New Look // Shirt – Vero Moda by Veja Merksplas* // Short – Bershka // Schoenen – Lokale boetiek // Handtas – Pinko // Ring – Nanini
 
 
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email