OUTFIT | Flower Power Diamonds


Niets doet zo veel deugd dan midden in de week een dagje vrij te hebben. Eindelijk tijd om eens al die dingen te doen die je in het weekend niet kan doen (zoals de post, bank of het gemeentehuis). Ik snap nog altijd niet hoe werkende mensen het voor elkaar krijgen om al die zaken klaar te krijgen. Ik ben ’s morgen om half 7 weg, en ’s avonds om 7u weer thuis. Haha! Maar ik heb niet zomaar een dagje vrij, er staan enkele zeer spannende afspraken op de agenda. Later daarover meer!

Vandaag begin ik eerst en vooral met het schrijven van deze blogpost. Normaal schrijf ik deze altijd de avond of enkele dagen voordien, maar het goede weer van gisteren had andere verplichtingen met zich mee gebracht. Een heerlijke bbq bij vrienden, de keuze was snel gemaakt. Nu dat het eindelijk nog eens goed weer is hier in ons zielig Belgiëlandje moeten we er van profiteren hé! Dus hier zit ik nu, ’s morgens vroeg met mijn heerlijk ontbijt en een lekkere tas cafe latte, ook niet slecht als je het mij vraagt. Aan dit soort regimes zou ik wel kunnen wennen. Zeker wanneer je weet dat ik op dit moment normaal al meer dan 2 uur aan het pendelen ben naar mijn werk. Misschien moet ik toch eens overwegen om halftijds te gaan werken ofzo, want een ochtendmens ben ik allesbehalve.


Laten we maar even naar de kern van de zaak gaan. Wat de look van deze outfit betreft, heb ik (opnieuw, oops!) met roos als detail gewerkt. Dit geruit hemdje met bloemenprint vond ik een tijdje geleden als op Stradivarius, liefde op het eerste zicht. Net zoals met deze handtas van Guess. Om echt de aandacht op de details te houden, heb ik de rest van de look zeer basic gehouden. Een jeansbroek en zwarte loafers en I was ready to go! Slenterend door Antwerpen met mijn ginger buddy spotte ik op het einde van onze trip (na burgers bij Manhattn’s en een coffie bij Mirlo’s) deze fantastische gevel! Jep, het eerste waar ik tegenwoordig naar kijk als ik op uitstap ben. Je bent een blogger of je bent het niet zeker?! Zeer casual ging ik op iemand anders zijn vensterbank zitten, beetje strange, maar oke, het resultaat mag er zeker wezen.


Hemd – Stradivarius // Broek – Bershka // Handtas – Guess @ Veja Merksplas* // Schoenen – Bristol // Horloge – Fitbit*


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me