EVENT | We can move, we can drive, we can enjoy, we can dance!

WeCanDance 2017 is alweer voorbij en hallelouja, wat een dag! Het was mijn eerste en enige festival deze zomer, en tegelijkertijd ook mijn eerste WCD. Al jaren stond dit op mijn verlanglijstje. Je ziet fantastische beelden op Facebook, je ziet mensen genieten van de zon en het strand op Instagram en intussen droom je zelf weg van dit alles. Alles wat ik me had ingebeeld werd ook werkelijkheid, en zelfs meer dan dat. WeCanDance is geen festival, het is een beleving! Meer dan muziek alleen, meer dan food en drinks, meer dan sfeer! Er bestaat geen twijfel dat ze mij daar volgend jaar opnieuw treffen.


De meest memorabele dag van het jaar so far begon met het oppikken van mijn partner in crime Melissa. En lucky us want Smart bood ons een Bravus Cabrio aan voor het weekend. Een festival in stijl, is uiteraard ook aankomen in stijl. Na ons totaal desert proof te maken, inclusief glitters, tattoo’s en de typische desert outfit hield niets ons nog tegen om 180 km richting Belgische kust te rijden. De lokale tentjes werden bezocht, er werd gegeten, gedronken, genoten, gebabbeld en ook een henna tattoo mocht niet ontbreken. Veel meer woorden heeft dit event eigenlijk niet nodig, ik ga jullie zelf laten wegdromen van de desert dreams. Wie van jullie tref ik daar volgend jaar?


Kimono: Zaful // Jumpsuit: Zaful // Schoenen: Veja Merksplas // Zonnebril: Rayban* // Halskettingen: Action & Zaful // Heuptasje: Wibra // Horloge: Fitbit* // Armband: ByLenz // Ringen: Nanini


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me