OUTFIT | Elephant pants


Weken en maanden heb ik erop gewacht, maar ik heb recent mijn eerste ontwerp voor mijn future droomhuis gezien. Vorige week was het eindelijk zover. Ik had een afspraak met mijn architect om zijn eerste ontwerp te komen bewonderen. Deze was al een keertje verplaatst, dus ik stond, nog meer dan anders, te popelen om te vertrekken. Het ziet er echt al super leuk uit. Ik zal jullie heel snel een inkijkje geven en enkele ontwerpjes onthullen ๐Ÿ˜Š. Er zijn toch nog wel enkele zaken die ik wil wijzigen. Alles moet tot in de puntjes in orde zijn, het is tenslotte de bedoeling dat ik er de rest van mijn leven ga vertoeven. Oh, je wil niet weten hoe spannend dit eigenlijk is. Ik vind het zelfs een beetje onrealistisch lijken. Wie had ooit gedacht dat ik op mijn eentje mijn eigen droomhuis zou realiseren. *glunder*


Oh ja, even ter zake, het gaat hier tenslotte over mijn outfit, oops! Even prioriteiten stellen zeker, haha! Vandaag wil ik jullie graag mijn lievelingsbroek laten zien. Nu ja, broek, rok, wat je het ook noemen wilt. Ik vond recent dit pareltje in een van mijn favoriete boetiekjes in het kleine Kempische Turnhout en van zodra ik deze broek aan had wou ik hem niet meer uitdoen. Hij zat en zit super comfortabel, en oh ja, geen cellulitis te zien door de wijde pijpen. Dat is toch wat elke vrouw wil, niet? Omdat de broek echt mijn eyecatcher moest zijn, heb ik de rest van mijn outfit zeer basic gehouden. Een fancy witte T-shirt en sneakers, een jeansjasje en hop, ready to rock and roll.


Tas โ€“ Guess @ Veja Merksplas*
Horloge โ€“ Daniel Wellington*
Broek โ€“ Stien Turnhout
Schoenen โ€“ Bristol
Jeansjas โ€“ H&M
T-shirt โ€“ Bristol
Armband- H&M

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me