OUTFIT | Walking on clouds


Gisteren is de zomer officieel gestart, en gepaard met de zomer gaat uiteraard ook het festivalseizoen! Want zomer = festivaltijd! Jammer genoeg heb ik dit jaar (voorlopig) maar 1 festival op de planning staan, namelijk WeCanDance. Dit mega-cool-summer-beachfeestje staat op de agenda voor half augustus, nog wel even wachten dus. Maar niet getreurd, ik heb mijn festivaloutfit al volledig goedgekeurd op de Sinksefoor. Als je het mij vraagt, het ideale voorproefje als startschot naar een warme, zonnige en vooral super plezante zomer. Want ondanks ik geen vakantie gepland hebt, er maar 1 festival op de agenda staat en ik eigenlijk voornamelijk zal werken, wordt deze zomer er eentje om nooit te vergeten. I feel that! ๐Ÿ˜Š


Wat de festivaloutfit betreft, heb ik voor iets casual, gemakkelijk en vooral comfortabel gekozen. Een leuke ripped salopette die ik vond op Stradivarius, gecombineerd met een kleurrijke top die ik sinds kort heb teruggevonden in mijn overvolle kast (haha oops ๐Ÿ˜Š) en super comfy schoenen om uren mee op de dansvloer te kunnen staan. Want oh ja, dat is absoluut een aanrader. Ik ben nu niet meteen de grootste partyanimal die je op een festival kan terugvinden, maar een paar goede schoenen zijn echt wel een must have als je er een hele dag op moet rondlopen. En hoera voor de memory foam zool van de Skechers schoenen, want niets maakt een dag rechtstaan zo comfortabel.

Eigenlijk vind ik het wel jammer dat ik dit jaar maar 1 festival op mijn agenda heb staan. Mijn laatste festival dateert trouwens al van enkele jaren geleden, dus ik moet nog heel wat inhalen. Iemand van jullie nog aanraders om dit jaar naartoe te gaan?


Salopette – Stradivarius
Top – Primark
Schoenen – Skechers*
Horloge – Daniel Wellington*


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me