OUTFIT | Pastel love


Pastelkleuren, bloemenprints, kimono’s,… dit zijn maar enkele van de huidige trends die enorm ‘in fashion’ zijn zoals men dat in de volksmond noemt. Niets leuker dan dit alles te combineren tot een lentelook die zowel overdag als ’s avonds gedragen kan worden.


Een kimono is een echte eyecatcher dezer dagen. Het is dan ook niet merkwaardig dat je er tegenwoordig bijna iedereen in spot, en ja, ik inclusief. Comfortabel en ideaal voor de frissere dagen of de koelere avonden, niet moeilijk dus dat hij veelvuldig over de toonbanken van menig kledingwinkel glijdt. Je kan het leuk combineren met een skinny jeans, een ripped of mommy jeans of zelfs gewoon een shortje. En kimono erover en hup, ready to go. En dat ik exact wat ik dus gedaan heb. Een eerder simpele en basic outfit werd meteen opgewaardeerd. Ik heb trouwens echt ontelbaar veel winkels bezocht (en zelfs dezelfde winkels in verschillende steden), in real life alsook online, maar het duurde een eeuwigheid voor ik echt my love at first sight tegenkwam. En daar it was, mijn favoriet! 2 keer raden?! Way to expensive en dus ging ik teleurgesteld naar buiten, zonder zak, zonder kimono en met een sad face. Gelukkig vond ik deze flower power kimono nog voor letterlijk 1/4evan de prijs van die andere. Hoera voor New Look! Well done! 😊


Schoenen – Timberland*
Zonnebril – Rayban*
Kimono – New Look
Horloge – Fitbit*
T-Shirt – H&M
Ketting – JBC
Tas – Melissa
Broek – C&A
 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me