OUTFIT | From the beach to the city

Ik gok dat het intussen ongeveer 20 jaar geleden is dat ik nog eens een badpak heb aangetrokken, maar niets ga je meer zien deze zomer dan deze alles-verdoezelende-strand-items. Toen de badpakkentrend weer boven water kwam drijven was ik niet meteen overtuigd moet ik toegeven. Ik vond en vind het nog steeds zeer tof bij anderen, maar voor mezelf?! Nee dat zag ik nog niet meteen gebeuren. Hoewel dit 90’s hip en trendy item natuurlijk ideaal is om de zwembandjes (wat een heel toepasselijke woordspeling) te verstoppen. Hoera! De nieuwe zomertrend heeft wel enkele voordelen. Je hoeft er geen strandvakantie voor te boeken, je hoeft er niet voor naar een tropisch eiland met witte strand, palmbomen en springende dolfijnen te reizen (al zou ik dat zeker niet afslaan). Je kan een badpak ook heel leuk dragen in het park of gewoon in de stad. Een casual shortje erover, de juiste accessoires en je bent klaar voor een leuke date in the city.

 
Ik denk trouwens dat een badpak het enige kledingstuk is dat in lange tijd niet in mijn kast heeft gehangen. Tot voor kort. Want jawel, ik ben gezwicht. Gezwicht voor dit alles-verdoezelende-strand-item. Toen ik enkele weken gelden Hunkemöller een bezoekje bracht (check hier de website voor hun collectie badpakken), viel me meteen op hoeveel badpakken ze in hun winkel hadden hangen. De ene uiteraard al wat jonger en kleurrijker dan de andere en net omdat het zo’n trend is, waagde ik mij aan enkele leuke exemplaren. Eenmaal in de paskamer viel mij pas echt op dat het helemaal niet zo bomma-achtig is dan ik altijd al dacht. Ik was gezwicht, jawel. Gezwicht voor een kobalt blauw variant en daar ging ik dan. Nog geen 5 minuten later wandelde ik buiten met een zakje in mijn hand.

En hoewel ik geen vakantieplannen in het vooruitzicht heb, heb ik toch al een keertje mijn badpak aangetrokken. Ik laat jullie meteen zien hoe ik mijn favoriete nieuwe zomer item aantrek in de city. Wat vinden jullie trouwens van badpakken? Ik ben zeer benieuwd naar jullie mening! J


Hoed – Bristol
Vest – Primark
Badpad – Hunkemöller*
Short – JBC
Schoene – Primark


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me