OUTFIT | Black & white


Hi all! Intussen is de werkweek bijna voorbij, hoera! Klinkt heel normaal voor jullie eigenlijk, en dat is ook wat het zou moeten zijn, maar voor mij heeft dit toch wel een heel fijne bijklank. Omdat ik momenteel bezig ben met de plannen van mijn huis en omdat ik hopelijk binnen dit en 5 jaar mijn eigen nestje heb gebouwd, zijn alle centjes natuurlijk welkom. Dat is de reden waarom ik sinds enkele maanden ook in het weekend een jobke deed. Nu ik moet toegeven dat ik het wat onderschat heb. Lange en drukke dagen op mijn gewoon werk, en daarna nog eens een heel weekend werken, werd me toch wat zwaar. Constant moe, terug veel meer lans van migraine-aanvallen, stress en spanning. Ik was dus al langer aan het denken om het wat rustig aan te doen, kwestie van te voorkomen dat ik helemaal overstressed zou geraken. Ik kon het niet meer. Klinkt misschien een beetje flauw en plan van me, maar 2 maanden 7 op 7 werken is echt niet te onderschatten.

Ik nam dus begin deze week de beslissing om te stoppen met werken in het weekend, en je kan niet geloven hoe opgelucht ik me nu voel. Het besef dat het binnen 2 dagen écht weekend is voor mij en dat ik kan zeggen ‘mijn werkweek is over’ voelt echt als een opluchting. Eindelijk terug tijd voor leuke dingen, tijd om af te spreken met vrienden en eindelijk terug tijd om outfitshoots te doen, koffietjes te drinken en bagles te eten, ‘cause that’s what bloggers do! 😊


Wat mijn outfit in deze post betreft, heb ik het heel basic black and white gehouden. Een rokje dat ik enkele jaren geleden op de kinderafdeling van de JBC vond, een topje dat al enkele maanden onaangeraakt in mijn kast hangt en mijn nieuwe flitsers aan mijn voeten. Heel classic, weinig sierraden maar wel een smile als accessoire, want dat staat iedereen.

Horloge – Daniel Wellington
Armbanden – Nanini
Zonnebril – Melissa
Schoenen – Bristol
Handtas – Guess
Top – H&M

Rok – JBC


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me