OUTFIT | A new model in town

 
Toen ik enkele maanden geleden de vraag kreeg om een mannenhemd via overhemden.com te reviewen, had ik dit in eerste instantie geweigerd. Nu ja, wat kan ik in godsnaam met een mannenhemd doen, dus dat was echt het laatste wat in mij opkwam om er een artikel over te schrijven. Maar dat was uiteraard buiten het enthousiasme van mijn jongste broer gerekend. Hij vond het niet leuker dan zelf eens model te staan en natuurlijk een nieuw hemd in ontvangst te mogen nemen. Ik denk stiekem dat hij het daarvoor ook gedaan heeft.

Zo gezegd, zo gedaan en dus bestelde ik een hemd op maat van mijn broer. Hij heeft duidelijk de goede genen meegekregen, wat met zijn lengte en gewicht zou je denken dat het een echt model is. En ik, die voor een keer eens langs de andere kant van de lens mocht staan, moet toegeven dat hij dat niet slecht heeft gedaan voor een eerste keer. Wat tips en tricks en af ten toe wat richtlijnen hebben voor de perfecte reeks aan foto’s gezorgd.Uiteraard draait het hier om het hemd, waar ik natuurlijk niet echt over kan oordelen. Maar als ik de feedback van mijn broer mag geloven, die trouwens geen 2 minuten kon wachten met het openen van zijn pakje, is het perfect op maat, een goede kwaliteit en ook de kleur is helemaal zijn ding. Over de geleverde service ben ik meer dan tevreden, snelle reacties, duidelijke richtlijnen en een open en gestructureerde service. En al minstens zo aangenaam, was de heerlijke attentie in de vorm van een Tony Chocolonely chocolade reep die werd meegestuurd. Daar kan ik dan natuurlijk weer geen nee tegen zeggen. Ieder zijn ding, zeker? J

Wil je trouwens zelf eens een hemd aanschaffen dat perfect op maat is en in de gewenste kleur, zonder de deur uit te moeten, dan kan ik je meer dan zeker overhemden.com aanraden. Ideaal voor een geschenk, en zeker voor de hippe mannen onder jullie die zelf wel eens online shoppen!

Nu tijd om te gaan genieten van mijn verjaardag, hoewel het in de vorm van een dagje werk is. Maar vanavond is het pas echt feest. Ik ga met Melissa in de Ikea eten *hoera!* en nadien ga ik de nieuwe collectie van Teacups & Dresses (van An-Katrien) bewonderen. Hou Instagram maar in het oog voor updates. JShare on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me