OUTFIT | Pink plateaus & white flowers

Foto’s trekken is tegenwoordig een wekelijkse date geworden met mijn ginger friend. Ik denk dat we intussen elke hotspot in Antwerpen al wel gezien of gefotografeerd hebben. Eigenlijk is het ook altijd een beetje hetzelfde, los van de locatie en de outfit uiteraard. Meestal hebben we wel wat bekijks, iets wat elke blogger wellicht kan beamen. Mensen kijken soms een beetje raar, trekken gekke bekken, lachen eens vreemd of stellen voor om zelf als fotograaf te fungeren. 

Toen Nikki en ik vorige week aan het MAS foto’s aan het nemen waren van mijn nieuwe schoenen en blouse, hadden we plots wel een heel speciale fan. En wat voor eentje seg! Een dame met een grote dalmatiër aan de lijnband en een puppy in de hand passeerden ons, niets speciaal natuurlijk, tot ze het hondje vrij liet rondlopen en de kleine bol wol er niets leuker op had gevonden om ons gedag te komen zeggen. De puppy, ter grote van een klein konen ongeveer, was zo ontzettend schattig en vond het ook heel erg leuk om kusjes uit te delen. De schattigste puppy die ik volgens mij gezien heb. Ik wou hem meteen mee naar huis nemen, al was dat wel buiten de wil van de dame gerekend, haha!


Genoeg over de puppy, tijd om je te laten kennis maken met mijn nieuwe liefdes. Voor zij die mij op Instagram volgen, weten intussen dat ik in het weekend in een kledingwinkel werk. Dit is de winkel waar ik ook regelmatig mee samenwerk. Nu ja, in een kledingwinkel werken wil dus ook zeggen dat ik alle kledij en schoenen van buiten ken. Niet goed voor een echte fashion addict als ik natuurlijk. Van zodra ik deze pastel roze plateau schoenen zag staan, wist ik dat deze mijn eigendom zouden worden. En hetzelfde geldt voor deze witte blouse. Pastelkleuren zijn helemaal hip en trendy deze lente en de witte blouse gaf me meteen het gevoel alsof ik op een strand in Hawaii aan het uitwaaien was. Helaas was het de wind aan het MAS dat door mijn haren waaide en niet de warme zuidenwind. Hawaii is en blijft momenteel een droom. Maar dromen mag, toch?!


Sjaal – H&M
Blouse – ISilk by Veja Merksplas*
Broek – C&A
Schoenen – Veja Merksplas*


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me