OUTFIT | Palmtreepants


Aaah! Weekend! Eindelijk eens een verlengd weekend waar ook de zon mee zit! De ideale gelegenheid om jullie mijn nieuwe zomerse outfit te laten zien. Oversized is trending. En nog geen beetje. Oversized pants, denk maar aan de mommy of de boyfriend jeans, oversized sweaters of blazers. Een andere trend die ook in lijn ligt zijn de oversized printed losse broeken. Strepen, bollen, bloemen of planten, alles en kan mag tegenwoordig. En daar hou ik van! 


Recent vond ik mijn droom exemplaar in een lokaal boetiekje in Turnhout, genaamd Stien en sindsdien heb ik mijn nieuwe favoriet gevonden. Het is een hightwasted culotte met een leuke plantenprint. Lekker luchtig en dus niet volledig aftekenend (ideaal voor een peerfiguur als ik), een leuke print, tot net boven de enkel. Alles waar ik van hou in één broek. Ik kan het dan natuurlijk ook niet laten om dit pareltje te laten liggen. Normaal zou ik dit gecombineerd hebben met een basic effen bovenstuk, maar dit leuk shirt dat ik bij Mango vond past er echt super leuk bij. De kleur is hélemaal anders maar net dat maakt het leuk combineren. Een tas met zilveren detail, zilveren schoenen en juwelen, een blauw/groene zonnenbril en mijn zwoele-gezellige-zomer-avond-look is ready to go! Enjoy the sunny weekend all of you!


Zonnebril – Veja Merksplas*
T-shirt – Mango
Broek – Stien
Schoenen – Primark
Handtas – Kisses of Pearl by Torfs
Juwelen – Random


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me