LIFESTYLE | I’m creating my own dream*

Ik vertelde jullie recent dat ik enkele jaren geleden een bouwgrond gekocht heb! *glunder glunder* en eigenlijk ben ik daar stiekem wel trots op, zeker als je weet dat ik dit alleen gedaan heb. Op dit eigenste moment is mijn architect ook bezig met het uittekenen van mijn droomhuis. Ik vind dit zo onwijs spannen en ik kan niet wachten tot het eerste ontwerp klaar is. Ik heb hem al mijn wensen en vereisten meegedeeld en hem voor de rest carte blanche gegeven omdat ik ook een beetje zijn inbreng wil zien. Hij is tenslotte de architect en de specialist en hij zal wellicht beter weten dan ik wat kan en niet kan en welke mogelijkheden er zijn.

Qua stijl hou ik enorm van het Scandinavisch interieur. Veel lichte kleuren, grote open ruimtes, vooral veel wit dus (eigenlijk een beetje een loft gevoel), maar ook veel natuurlijk materialen zoals hout. Mijn Pinterest is hier een heel mooi voorbeeld van. Een van de belangrijkste elementen die mensen vaak over het hoofd zien is het belang van een goede verlichting. Naar mijn gevoel maakt of kraakt dat je huis en je interieur. Het is niet altijd gemakkelijk, je hebt dan ook ontzettend veel mogelijkheden en opties. Wit licht of geel licht, spotjes in je plafond of een luster, een staande lamp of een tafellampje? Ondanks dat een Scandinavisch interieur toch wat strak is, vind ik het wel heel belangrijk om het ook warm aan te kleden zodat je wel een gezellig gevoel krijgt wanneer je er binnen stapt. Jan kan trouwens via deze webshop in verlichting duizend en één ideetjes en weetjes opdoen over verlichting. Zeker en vast wel een kijkje waard als je met bouw of verbouwplannen zit net zoals ik. Trouwens niet alleen binnen, maar ook buiten speelt een goede verlichting uiteraard een belangrijke rol. Niets beter dan op een warme zomeravond op je eigen verlicht terras te genieten van een lekker wijntje en wat tapas onder vrienden. Dat is trouwens exact wat ik nu ga doen, dus adios amigos! Doei, bye!


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me