EVENT | High tea with Oreo


Ik heb altijd al eens een echte echte high tea willen ervaren. Zo eentje waar alles tot in de puntjes is afgewerkt, waar iedereen in zijn beste outfit verschijnt en waar etiquette echt gerespecteerd worden. Nu ja etiquette is niet iets waar veel van mijn vrienden mee bezig zijn, haha! En ik eigenlijk ook niet. Ik moet toegeven dat ik er niet echt heel veel van ken. Gelukkig werd ik door Oreo uitgenodigd om eens een etiketten les van een echte pro bij te wonen. Niemand minder dan Nathalie Poppe (oh jawel, de zus van Lesley-Ann Poppe) kwam ons leren hoe we koffie moesten uitschenken en of je nu echt dat laatste schaambrokje (lees: koekje) mag nemen of niet.


Nathalie heeft hotel school gevolgd, jaren lang als stewardess gewerkt en ook in Parijs, Londen en Washington etiquette les gevolgd. Een echte pro kan je haar dus wel noemen. Wist je bijvoorbeeld dat je je niet moet excuseren wanneer je niest in een meeting? En, je mag dus wel degelijk je koekje in de koffie soppen, op voorwaarde dat het een hard koekje is en dan je het maar 1 keer doet, zodat het niet afbreekt. En het laatste koekje nemen? Dat mag, op voorwaarde dat alle andere aanwezigen ook al de mogelijkheid hebben gehad om de versnaperingen te proeven. Als gastvrouw kan je ook maar beter het laatste koekje aan je gast(en) aanbieden. Kwestie van een beetje beleefdheid! 🙂


Over koekjes gesproken, we mochten de nieuwste Oreo specialiteit in avant première proeven en dat was meer dan geslaagd. Extra dun, extra knapperig en nog altijd even lekker! Hemels! En dan heb ik het nog niet eens gehad over de cupcakes met Oreo, macarons met Oreo en zelfs cheesecake met Oreo! Er was zelfs zo veel over dat ik nog twee dagen Oreo cupcakes en cheesecake als ontbijt heb gegeten. Wat een zwaar leven heb ik toch, haha! 😉


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email