EVENT | Glorious Giorgio at the Maestro Atelier


Het is intussen al wel enkele weken geleden, maar ik wil jullie dit artikel toch niet onthouden. Het is dan ook echt te lekker om het voor mij alleen te houden. Een paar weken geleden werden ik, en nog enkele andere bloggers, uitgenodigd op het Mc Donalds Maestro Atelier. Maestro watte?! Wel, het Maestro Atelier geeft ons de mogelijkheid om de nieuwe burgers van Mc Donalds in avant première te komen testen.


Dit keer was de hoofdrol weggelegd voor de Glorious Giorgio. Een knappe bink met zuiderse roots die zeker en vast zijn publiek weet te overtuigen en hen zelfs doet wegsmelten. Een verrukkelijk ciabattabroodje met maar liefst 2 lekkernijen (lees: hamburgers) tussen, al was voor mij eentje zeker wel voldoende geweest. De andere rollen worden ingevuld door hartige pancette, provolonekaas, aubergine en een heerlijk pestosausje. Samen vertellen zijn het perfecte Italiaans liefdesverhaal.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me