OUTFIT | The striped pants


Standaard post ik op maandagen en donderdagen telkens een artikel, maar ik heb het de laatste tijd zo druk dat het soms echt een gerush is om alles rond te krijgen. Zeker met de 10 miles van dit weekend, trainen, werken, events, nog meer trainen, familie en vrienden. Hallelouja, wat een leven heb ik toch! ๐Ÿ™‚


Woensdag had ik een dagje vrij. Heerlijk om zo midden in de week een vrije dag te hebben. Het breekt je week helemaal en zo is het intussen ook weeral vrijdag en staat het weekend voor de deur. Natuurlijk, als je mij een beetje kent, neem ik geen dag verlof om thuis in mijn luie zetel voor de televisiete te hangen. Ik had een dagje verlof omdat ik door Fitbit werd uitgenodigd om hun nieuwe Alta HR Fitbit te leren kennen. Ik mocht er ook eentje in ontvangst nemen om hem uit te testen. Happy me!! Ik vertel jullie snel meer over dit fantastische speeltje.

Er gaat ook geen week voorbij zonder dat ik met mijn ginger buddie afspreek, en dat was dus ook woensdag het geval. Bedoeling was om mijn nieuwe outfit op papier vast te leggen, maar er gaan geen afspraakje voorbij zonder dat we iets lekkers verorberen. Zo gingen we de nieuwste hotspot van Antwerpen, Bavet, ontdekken. En meer dan goedgekeurd!


Jeans Jacket – C&A
Sweater – H&M
Pants – H&M
Shoes – Britsol
Handbag – Guess via Veja Merksplas*
Sunglasses – Veja Merksplas*


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me