OUTFIT | Golden panther

Vorige week was een fantastisch leuke, aangename en vooral lekkere week. Veel events, veel gezellige babbels en diners met vrienden en vooral zalig weer, heerlijk. Uitgezonderd van zaterdag, net dan, net die ene dag dat ik naar zee ging voor de voorstelling van Evi Renaux haar nieuwe boek samen met Nikki. Van een slechte timing gesproken, seg!

Zo goed als de hele rit (van maar liefst 185 km!!) hadden we regen, tot we op enkele tientallen kilometers van onze finishlijn waren. De weergoden waren ons goed gezind en we hebben de hele dag geen druppeltje regen gezien. In plaats daarvan verwelkomde de stralende lach van Evi en de warme groet van de zon ons. Het ideale moment om ook mijn nieuwe spring proof outfit op papier vast te leggen, waar anders beter dan aan onze eigen Belgische kustlijn.
Als we dan toch al aan zee waren, waarom er dan niet ineens een daguitstap van maken? Ik moest mijn vraag niet eens afmaken alvorens ik al een welgemeende ‘yes’ in mijn richting geroepen kreeg. Nu, in Wenduine was weinig te beleven, de stranden waren afgesloten en de lokale horeca en shopmogelijkheden waren naar onze mening niet blogger-proof (#bloggerkoffiedates moeten doorgaan op fancy places, toch?) dus reden we richting Brugge om de tweede helft van de dag minstens even fantastisch te maken als de eerste helft. Mission accomplished! Zeker en vast! Bruges, I love you!!

Bomber – Veja Merksplas*
Blouse – Veja Merksplas*
Pants – H&M
Shoes – Adidas
Handbag – C&A
Watch – Fossil
Necklace – Action


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me