OUTFIT | Flowers on my T

Naast de voordelen van de bloesems, de heerlijke temperaturen en de zomer die stilaan onderweg is, heeft de lente nog andere voordelen. Eén daarvan is het aantal uren (zon)licht dat we krijgen. Ik denk dat dit wel de grootste impact heeft op mijn humeur. Eindelijk licht wanneer ik ’s morgens het prut uit mijn ogen haal en mijn wekker van mijn nachtkastje smijt, eindelijk de mogelijkheid om na de werkuren nog een terrasje te doen (al is dit in de meeste gevallen nog veilig en warm achter glas) en dus ook opnieuw de mogelijkheid om tijdens de week outfitfoto’s te maken, hoera! In de koude wintermaanden moest ik telkens mijn hele weekvoorraad op papier zetten tijdens het weekend. Een gerush van hier naar daar en hopen dat mijn bloggerbuddie ook tijd had dat weekend. Maar deze struggles zijn weer voor even verleden tijd.

In het begin van deze week zijn mijn buddie en ik richting de Stadsschouwburg getrokken om daar de moeie bloesems en ook een beetje de outfit (in fijn gezelschap van wat dieren, van duiven, kippen tot mensapen) te fotograferen. En naar wekelijkse gewoonte hebben we onze fijne shoot beëindigd met wat lekkers in de Barnini. Hallelouja!

Wat betreft de outfit, heb ik het heel erg sober gehouden, ik kwam tenslotte recht van mijn werk en daar geldt de regel dat je toch nog wel een beetje casual chique gekleed moet gaan, dus geen see-through of een ripped jeans. Dan maar mijn nieuwe (maar toch redelijk pijnlijke) schoenen van Bristol en mijn nieuwe JBC t-shirt bovenhalen. Oke oke, dit is ook een beetje see-through, maar toch wel de casual chique versie dan. J Oh en wat vind je van mijn nieuw handtas? Classy zwart, maar ik heb hem een beetje gepimpt door er een sjaaltje aan te hangen! Work it out baby!


Jacket – H&M
Shirt – JBC
Pants – C&A
Shoes – Bristol
Handbag – Veja Merksplas*


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me