TRIP | Shortski with Decathlon

Voor mijn Instagram volgers (klik hier als je mij ook graag volgt op Instagram) is het niets nieuws. Ik ben vorig weekend op shortski geweest in Frankrijk, Alpe D’Huez met enkele collega’s. Wat een super fantastische bende was me dat! We hebben ons ech goed geamuseerd, voor herhaling vatbaar.

Ondanks dat we maar 3 dagen ter plaatse waren, hebben we toch optimaal kunnen genieten van de Franse bergen, de witte sneeuw en ook de zon was van de partij. We hebben 2 dagen stralend weer gehad. Ideaal voor dat mooie kleurtje, iets minder voor de kwaliteit van de sneeuw, maar dat neem ik er graag bij. Eén dag was het helaas minder weer (lees: regen en mist en bye bye fancy skilook), maar we hebben het niet aan ons hart laten komen. We zijn gewoon gaan genieten van de lokale wijnspecialiteiten in de barretjes en pubs op  en naast de skipiste. Ook niet slecht als je het mij vraagt!

De voorbereiding van deze vakantie liep ook als gesmeerd. Ikzelf heb geen eigen skimateriaal, noch een eigen skipak, maar daar hielp Decathlon me graag een handje mee. Hun aanbod aan skimateriaal is (of beter ‘was’, het is nu tenslotte lente haha) enorm. Ik mocht een leuk skipak uitkiezen en uiteraard kwam dat als geroepen. Ik hou van leuke kleurtjes en prints, dus koos ik voor een felle blauwe broek met een neutrale grijze jas. Lekker opvallend op die witte sneeuwlandschappen. Kijken jullie mee naar het fantastisch uitzicht, mijn toffe outfit en enkele van mijn nieuwe vrienden?


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me