OUTFIT | Pink blossoms & a white dress

Heerlijk! De zon is wordt meer en meer de standaard en de koude, korte winterdagen zijn intussen gepasseerd. Toch voor eventjes, we leven tenslotte nog altijd in België. Eindelijk is het tijd voor heerlijke terrasjes, lekkere barbecues en blote benen. Als je mijn melkflessen ziet, kan ik nog wel wat extra zonnestralen gebruiken, maar het is nog altijd maar maart, dus het is nog getolereerd om benen te hebben die bijna even wit zijn als je nieuwe kleedje, haha! Over mijn nieuwe kleedje gesproken, dit is mijn nieuwste aanwinst dat ik vond bij de Veja en ik ben er súper blij mee. Classy, simel en de kanten afweking maken van dit basic kleedje de must have van deze zomer. Ik kan me hierin al over de zonnige stranden zien slenteren of mezelf zien sippen van een heerlijke rode sangria terwijl ik de passerende toeristen voorbij zie wandelen. Nu alleen nog die vakantie vastleggen 🙂 

Een classy hak en toffe vrolijke sandaal of een sportieve sneaker. Alle combinaties zijn mogelijk bij dit kleedje en dat maakt het net zo leuk om te dragen. Van een office day tot een fancy party in de avond. Ook ideaal wanneer je in Antwerpen rondslentert tussen de straten vol roze bloesems op zoek naar een mooie en ideale shoot locatie :-). And we found one!

Dress – Veja Merksplas*
Jeans Jacker – H&M
Sneakers – Veja Merksplas*
Sunglasses – Rayban


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me