OUTFIT | My first bare legs with Veja

In mijn vorig artikel, dat je trouwens hier nog eens kan lezen, vertelde ja al dat ik vorig weekend éindelijk mijn blote benen nog eens wat zuurstof kon geven. Wat een fantastische zondag was dat, de hoeveelheid zonnestralen die we cadeau kregen was enorm! Een dag in de Franse Côte d’azur is er niets tegen. Nu de temperaturen nog en we zijn vertrokken. Maar we mogen uiteraard niet klagen, het is uiteindelijk nog maar half maart, maar een goed begin is half gewonnen toch?!


Vandaag is het tijd om opnieuw even terug weg te dromen naar die zonnige dagen. Vanavond vertrek ik trouwens op skivakantie, terug even naar de kou. De knop terug omdraaien voor enkele dagen, genieten van de mooie landschappen, het fijne gezelschap en de adrenaline van het skiën, maar van zodra ik terug ben is het al zomer wat de klok slaagt. Fingers crossed.

Mijn eerste lente-look is er eentje die je perfect op een festivalweide zou kunnen treffen. En als ik aan festivals denk, denk ik onmiddellijk aan die zalige warme zomeravonden met een heerlijke cocktail in de hand, mijn vrienden om me heel en een streepje goede muziek. Wat wil je eigenlijk nog meer? Een combinatie van een bohemian geïnspireerd kleedje met een licht jeansjasje is in feite alles wat je nodig hebt om een zonnige (festival)dag (en ook avond) te doorkomen. Hier ben ik weer, lang leven de Kempen, want tijdens mijn bezoekje aan de Veja, vond ik dus niet alleen mijn gestreept off shoulder topje, maar ook deze super look! Als je zelf ooit eens één van mijn favoriete shops in mijn hometown een bezoekje wil brengen, je kan hen vinden in de Veldenbergstraat 67 in Merksplas.

Jacket – Veja*
Dress – Veja*
Shoes – Stien Boetiek
Handbag – Shein
Watch – Fossil


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me