OUTFIT | Girl power with Intimissimi

 
Kleren maken de man. Maar niet alleen de man, ook de vrouw en misschien zelfs meer meer de vrouw dan de man. Wanneer ik ’s morgens naar mijn kleerkast sta te staren, een dansje sta te placeren of sta te rouwen om de stukken die niet meer passen, is een keuze maken de moeilijkste beslissing van de dag. De grootte van mijn ochtendhumeur en mijn gemoedstoestand bepalen in de meeste gevallen mijn outfit. De keuzemogelijkheden zijn dan ook enorm en dat maakt het er niet gemakkelijk op, maar geloof me, ik ben waarschijnlijk niet de enige vrouw (of zelfs man) die dit probleem kent. 

“Life starts at the end of your comfort zone.” Wel, mijn leven start bij de keuze van mijn ondergoed en dit is naast de keuze van mijn outfit, een andere levensbelangrijke beslissing. Sexy of comfort? Zwart of kleurrijk? Kant of toch maar niet? Mijn gemoed bepaald mijn outfit, maar ook mijn outfit bepaald mijn gemoed. Elke vrouw zal dit kunnen beamen. Lingerie is voor de ander niet zichtbaar (tenzij voor je partner uiteraard), maar toch bepaald dit heel erg hoe ik de dag zal doorkomen. Een beetje sexappeal kan nooit kwaad, toch? 🙂 En een vrouw met girl power die zelfverzekerd de dag door komt, dat willen we toch allemaal. En daar wist Intimissimi heel goed op in te spelen. Sinds hun ontstaan streven ze ernaar om de dagelijkse droom van de vrouw in vervulling te laten gaan. Stuk voor stuk pareltjes die je de nodige dosis comfort geven en toch de vrouwelijkste vrouw in je naar boven halen. Laat de beelden maar voor zich spreken.

Lingerie set – Intimissimi*

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me